Imi este dor .. :(.
|
14 Aug 2010, 16:09
|||
|
|||
OOC: Sper sa nu va suparati ca am scris si eu
Acelasi vis..care nu putea fi numit cosmar.. Bell alerga pe coridoarele castelului, incercand sa scape de linistea mormantala..de frica si confuzie..dar de fiecare data nu reusea decat sa se trezeasca plina de o transpiratie rece in patul din camera Cercetaselor. La fel se intampla si de data asta. Se uita la ceasul de pe noptiera si ofta incetisor..isi lua o roba pe ea, bagheta de pe pat si pleca din camera. Vroia sa se plimbe pe domenii, prin castel, oriunde..numai sa nu stea in pat, inconjurata de rasuflarile blande ale colegelor ce dormeau.. Ajunsa pe coridorul de la intrarea in camera de zi a Cercetasilor, ii veni o idee..Oglinda lui Erised..nu mai mersese de atata timp in camera aia, uitase deja cum e sa'ti vezi dorintele implinite dincolo de sticla rece.. O lua cu pasi grabiti spre camera unde fusese ultima oara gazduita oglinda, rugandu'se in gand sa nu o fi mutat. Ajunsa in fata usii inchise, auzi voci. Pret de cateva secunde se sperie, gandindu'se sa nu fie Filch sau alt profesor. Dar auzi vocea Helenei si apoi pe cea a Isabellei. Asa ca intra in camera, inchizand usor usa in urma ei. "-Deranjez?" sopti ea, cu un zambet trist. "-Bellyshor, sigur ca nu!" spuse Issa, venind spre ea. Helena ii adresa un zambet vioi. "-Cred ca deja o cunosti pe Ashlyn!" zise Bella, stand alaturi de noua cercetasa. "-Dap, ne'am cunoscut in tren, am stat impreuna in acelasi compartiment" raspunse repede Ashlyn. "-Deci..Bell nu are somn?" chicoti Helena. "-Nu..acelasi vis pe care nici nu'l pot numi cosmar" ofta cercetasa, asezandu'se in fata oglinzii. Doi ochi albastri o priveau cu interes, de pe un chip palid, usor blodut. Ofta, dupa care intoarse spatele oglinzii. "-Noi tocmai vroiam sa iesim pe domenii la o plimbare" spuse Bella. "-Pot veni si eu?" intreba Bell.. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|