Bella Emily Rose
|
15 Aug 2010, 15:04
|||
|
|||
Draga jurnalule ,
[URL=http://picasion.com/][img]<span style="color:#f00">[Trebuie sa fiti <a href="/profile.forum?mode=register&/register?redirect=%2Ft2230p135-bella-emily-rose">inscris si <a href="/login.forum?/login?redirect=%2Ft2230p135-bella-emily-rose">conectat pentru a vedea acest link]</span> Poate ca lucrurile incep sa revina la normal , dar o parte din mine inca se simte singura , iar durerea din piept nu mi'a disparut complet . Si trebuie sa recunosc ca m'am cam saturat de starea asta . Ieri a fost o zi destul de interesanta . Nu stiam la ce sa ma astept , dar totul a fost bine . Sper ca astazi sa fie la fel , sau chiar si mai bine . As vrea sa il sun pe fratele meu , dar pur si simplu , nu pot . Nu as stii ce sa ii spun . Nu pot sa ii spun tot ce simt . Nu vreau sa il ingrijorez cu problemele mele , desi simt nevoia disperata sa ma descarc . Sa vorbesc cu cineva . Singurul lucru care ma relaxeaza este cititul , desi am inceput sa ma satur si de asta . Poate ar fi mai bine sa incerc sa adorm . Macar putin . - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Avatare Bella | Kennya Allen | 12 | 4,394 |
03 Jan 2011, 00:01 Last Post: Isabelle Smith |