Piatra de aur
|
15 Aug 2010, 19:07
|||
|
|||
So...let's see
Quote:- Deci... am gasit pe cineva care sa ne ajute, concluziona Matt. Alicia ridica usor capul din carte si il privi scurt pe sub sprancene, si apoi isi intoarse privirea in carte si continua sa citeasca, ganditoare.Alicia , cea care nu spera niciodata... ![]() Quote:Profesorul de fizica... bombani el, intrand in casa si scotand din haina niste planuri mari.In buzunarul dinauntrul paltonului/hainei? Quote:- Acum ramane sa construim asta, continua profesorul pe aceeasi voce care iti dadea impresia ca bombane, apoi scoase inca niste planuri care ilustrau o masina a timpuluiUuu...:> Vom avea parte in fic de calatorit in timp? (raspund tot eu) Daa Quote:"Un barbat gras si pipernicit, parca umflat cu pompa, cu parul alb si ochii gri, statea in fata lui."O.o Poate sa moara din partea mea , numai sa-i ajute pe cei doi mai intai Quote:"dar apoi acestea picara pe jos cand Matt pusese o melodie nu chiar pe placul fizicianului - mai exact, era rock, si era, dupa parerea lui Matt, un cantec chiar acceptabil.Ei , si ce daca Quote:- Cine e ? se auzi o voce care vorbea in franceza. Alice se uita nedumerita, iar profesorul explica in soapta ca erau in Franta. Alice se concentra putin si ii raspunse in franceza ei stricata.Deja au folosit masina timpului Proba , cred, nu? Tare Quote:O doamna inalta, plinuta, cu o rochie cu crinolina pe ea, ii deschise usa. Inauntru totul era prafuit si se potrivea cu hainele si fetele palide si cenusii.Au ajuns cumva in perioada 1800-1900? Si mai tare Mda , pana la urma , asta umflat cu pompa e geniu Mi-a placut capitolul Next! ![]() I see nothing in your eyes, and the more I see the less I like. I know nothing of your kind, and I won't reveal your evil mind. Is it over yet? I can't win. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|