Mad five o'clock tea
|
17 Aug 2010, 21:39
|||
|
|||
Nu credea ca avea sa fie acompaniat de cineva, oricum toti il credeau nebun. Isi indrepta privirea spre March, ii zambii
-Ei March este bun ceaiul? Tind sa cred ca mai vrei, vad ca ai golit cescuta. -MAD! Incepu sa se uite in jur si observa o domnisoara indreptandu-se spre el. O privea fix in ochi, ii zambii si o pofti la masa. -Draguta fata, March... March Hare... este adorbil nu-i asa? Urechile lui clapauge il faceau adorabil asa este. -I-I-ncan-tat! spuse acesta afisand un zambet cam isteric, dintii mari si strambi iesindu-i din gura. -Oh, eu sunt Philias.. Philias Fudge!Ma bucur ca ni te-ai alaturat. Insa nu apuca sa termine bine fraza ca inca o domnisoara se apropie de masa asezandu-se la March. Acesta incepu sa o inspecteze, lua o farfurioara si o arunca spre capul nou venitei -Nu, CAPUL! Reducto! spuse acesta si farfurioara se sfaramita in bucati mici ca un praf de stele. -Ceai!? nici nu astepta raspunsul ca March deja incepu sa sara pe langa masa, dansand si cantand. Dupa ce isi termina nebunia se aseza la masa puse mana pe un ceainic, acelasi lucru il facu si Philias si incepu fecare sa le toarne fetelor si turnau si turnau, si turnau si turnau si nu se mai umpleau. -Sper sa va placa ceaiul! -D-D-a, si eu s-s-s-p-p-p-er! spuse March razand isteric. ![]() Twinkle, twinkle, little bat! How I wonder what you're at! Up above the world you fly, Like a tea tray in the sky. Twinkle, twinkle, little bat! How I wonder what you're at! |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
Mad five o'clock tea - by Philias Fudge - 15 Aug 2010, 20:25
Re: Mad five o'clock tea - by Klavdia Belikov - 16 Aug 2010, 14:19
Re: Mad five o'clock tea - by Kennya Allen - 17 Aug 2010, 14:09
Re: Mad five o'clock tea - by Klavdia Belikov - 17 Aug 2010, 14:13
Re: Mad five o'clock tea - by Philias Fudge - 17 Aug 2010, 21:39
Re: Mad five o'clock tea - by Klavdia Belikov - 18 Aug 2010, 12:45
|