Pe malul lacului, descoperind ceva ciudat.
18 Aug 2010, 18:19
"Accio: Vrãji de vrãjit vrãjitori" am citit încurcatã titlul. "Scrisã de Miranda Balededragon. Ãsta da nume..."
Am rãsfoit-o de câteva ori. Vraja Accio era prezentatã sub forma Vrãjii de Rãzbunare pentru Boboci. Era adevãrat, nu eram bobocei, dar... ceva îmi spunea cã elevul acela, Malfoy, avea o legãturã.
"Accio este prezentatã în carte ca V.R.B., vraja de rãzbunare pentru boboci, de cãtre Miranda Balededragon. Aceasta vrea sã le uºureze munca celor care cautã rãzbunare la cei mai enervanþi elevi ai ªcolilor Magice: Bobocii, care nu ºtiu nimic, sunt complet rupþi de realitate odatã ce încep sã înveþe vrãji iar mintea le este strãpunsã cu lucruri pe care nu ºi le pot imagina" citeam eu. "N-are nicio noimã" am completat. "Doar dacã..."
Am sãrit în picioare. "Doar dacã Bobocii nu ºtiu nimic despre aceastã Lume, nu? Altfel cum sã fie asaltaþi de atâtea informaþii noi? Ai citit pânã acum Marii Vrãjitori care au studiat la Hogwarts?"
Ashlyn aprobã din cap.
"Harry Potter - acel Harry Potter - a studiat aici. ªi la pagina despre el spunea cã a trãit într-o lume de Încuiaþi, într-o familie de Încuiaþi. ªi cã mulþi elevi îl invidiau."
Îmi picase fisa. "ªi mai scria în altã carte, Duºmanii Eroilor, cã era o familie, Malfoy, care îi dorea moartea. Ahh, era un nume... Luci? Lucifer... Licus... Malfoy... ºtii cumva ceva de asta?"

OOC: scuze dacã e încurcat

[Image: userbar1.png]
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Re: Pe malul lacului, descoperind ceva ciudat. - by Klavdia Belikov - 18 Aug 2010, 18:19

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Monstrul Lacului Andrei Alexav 0 1,261 14 Sep 2014, 01:18
Last Post: Andrei Alexav
  O plimbare pe malul lacului Afrodita LaFont 5 1,622 19 Sep 2010, 20:36
Last Post: Rosalie Vivienne Alden
  O poveste pe maul lacului Stacia Sabre 2 1,281 24 May 2009, 21:25
Last Post: Aida Viperin
  Misterul lacului Angela Slytherin 6 1,979 20 May 2008, 16:06
Last Post: Luna Lovegood