Pe malul lacului, descoperind ceva ciudat.
|
18 Aug 2010, 20:04
|||
|
|||
OOC: Thx
![]() -Hei, hei hei ! Ce faci ? se rastii Ashlyn disperata la Klavdia. Dar era prea tarziu. Ashlyn zburase direct intr-o tufa cu flori.Klavdia incepuse sa se tavaleasca pe jos de ras.''A fost amuzant!'' Striga Klavdia incontinuu.Ashlyn era furioasa, dar si ametita, si intr-un fel amuzata. Se ridica de pe jos si isi scutura noroiul de pe ea. '' Extraordinar!'', exclama in sinea ei.Era nervoasa ca nu apucase sa spuna vraja Protego mai repede. ''Nu-i corect. N-am fost pe faza'', gandii ea. - Ca vrajitor, trebuie intotdeauna sa fii pe faza !spuse Klav amuzata.Vezi ca ai o floricica in par ! Apoi fetele au inceput sa rada in hohote. Ceasul de la mana lui Ashlyn incepu sa ticaie. Era ora 4 dupa-masa si ea inca nu-si terminase eseul despre telefoanele mobile.''Fir-ar!'',spuse in gand, apoi incepu sa-si adune cartiile grabita, fara sa spuna nimic - Care-i graba?intreba Klav. - Ahh, ma grabesc sa-mi termin eseul. Scuze dar nu mai pot sa stau. Vreau sa iau niste note mari, sa-i impresionez pe a mei. - Aaa, ok. Eu mai stau pe aici, apoi ma duc si eu sa-l termin pe a meu (eseul ![]() - Da, ne vedem maine, .. spuse Ashlyn uitandu-se la ceas. Aici, pe la ora 2? - Da, sigur. Aduc si cartiile ! spuse amuzata. - Ahh, de fapt, imi poti imprumuta cartea cu cele mai multe vraji ?intreba Ash. - Da, sigur ! raspunse astropufa inmanandu-i cartea. - Si ce faci deseara?intreba Ashlyn inainte sa plece. ![]() Nu ezitati ! De la Zonko sa cumparati ! ![]() ~Cercetasii sunt cei mai tari ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Monstrul Lacului | Andrei Alexav | 0 | 1,261 |
14 Sep 2014, 01:18 Last Post: Andrei Alexav |
|
O plimbare pe malul lacului | Afrodita LaFont | 5 | 1,622 |
19 Sep 2010, 20:36 Last Post: Rosalie Vivienne Alden |
|
O poveste pe maul lacului | Stacia Sabre | 2 | 1,281 |