Bella Emily Rose
|
21 Aug 2010, 11:58
|||
|
|||
Draga jurnalule ,
[URL=http://picasion.com/][img]<span style="color:#f00">[Trebuie sa fiti <a href="/profile.forum?mode=register&/register?redirect=%2Ft2230p150-bella-emily-rose">inscris si <a href="/login.forum?/login?redirect=%2Ft2230p150-bella-emily-rose">conectat pentru a vedea acest link]</span> Dragostea e oarba . Spun asta pentru a mia oara , dar pentru prima data , mi'am dat seama cu adevarat ce inseamna aceste cuvinte . Pentru prima oara , au o semnificatie speciala pentru mine . Ceva ce m'a facut sa deschid ochii . Sa revin la realitate . Pentru doua secunde mi'am dat seama de adevar , dar apoi , m'am reintors in lumea mea . In lumea viselor . E atat de placut . Aici stiu ca nimeni nu ma poate rani , in afara de el . Timp de o luna si doua saptamani , lumea mea s'a schimbat complet . E atat de perfecta , incat pot spune ca visez . Intr'adevar , sunt si parti rele , dar nu le pot da atentie atunci cand el este prin preajma mea . El e tot ce conteaza , iar surasul lui ma face sa uit de tot . Am devenit dependenta , iar el e singurul meu antidot . El e doza mea zilnica de fericire . Stiu ca suna ciudat , dar e adevarat . Sentimentul asta nu e unul oarecare . E iubire . Pentru prima data pot spune ca sunt indragostita cu adevarat si nu seamana deloc cu celelalte relatii de dinainte . E atat de pura , incat orice as face, incerc sa nu ating acest sentiment . Vreau sa ramana intact . Mereu . ~ I love you more than words can say ~ - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Avatare Bella | Kennya Allen | 12 | 4,371 |
03 Jan 2011, 00:01 Last Post: Isabelle Smith |