|
Lectia 9 - Lord Voldermort
|
|
24 Aug 2010, 16:48
|||
|
|||
|
Gera se trezi destul de binevoios in dimineata aceea. Se uita la orar si constata ca are doua ore de Aparare contra magiei negre.
Cauta cartea ' Manual standard de vraji ' de Miranda Soimtimid si o zbugi pe hol. Se parea ca mai erau 2 minute pana sa inceapa ora. ' Firar..am uitat sa ma uit peste lectie...sper ca nu ma va asculta chiar pe mine.' Aproape ajunsesem. Am deschis in fuga cartea la pagina 106 si cautat lectia. ' Cum se mai numea, cum se mai numea...' ' A! Am gasit! Lordul Voldemort, scurta descriere '
Considerat cel mai mare Vrãjitor Întunecat al tuturor timpurilor, Voldemort este atât de puternic încât majoritatea vrãjitorilor și vrãjitoarelor se tem chiar sã îi pronunțe numele, folosind eufemisme de genul Cel-Al-Cãrui-Nume-Nu-Trebuie-Pronunțat sau Știi-Tu-Cine / Știm-Noi-Cine. De asemenea este cunoscut faptul cã este reptomit (adicã vorbește limba șerpilor) și este expert în Legilimanție (citirea gândurilor) și în Occlumanție (ascunderea gândurilor). ' Hmmm.. nu-i o lectie prea greu de retinut pana la urma' Am continuat sa citesc pana am ajuns la usa clasei. Dar... Ora incepuse! ' Firar...ce scuza sa folosesc .... niciuna nu imi va fi de folos.. ce pot sa ii spun profesorului? Ca am citit lectia pe hol si am intarziat?' Am batut incet la usa. " Intra " spuse domnul profesor " Buna dimineata si ma scuzati ca am intarziat" am spus eu dar cand m-am uitat mai bine, aproape nimeni nu era in clasa. " Nu-i nimic.. ii mai asteptam si pe ceilalti..." spuse profesorul care era destul de imbufnat. ' Ei bine, cat vin si ceilalti imi voi continua lectura' mi-am spus eu si am redeschis cartea la pagina 106. "I'm in love with a fairytale even though it hurts
'Cause I don't care if I lose my mind I'm already cursed " ![]() |
|||
|
« Next Oldest | Next Newest »
|
| Possibly Related Threads… | |||||
| Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
| Lecţia IV | Aubrey Anderson | 18 | 3,250 |
09 Jun 2012, 20:58 Last Post: Katya Sokorov |
|
| Lectia 8 - The Jinxs | Raizen Isildur | 2 | 1,549 |
20 Dec 2008, 20:03 Last Post: Raizen Isildur |
|
| Lectia 7 - Practica | Raizen Isildur | 29 | 4,895 |
28 Nov 2008, 16:50 Last Post: Raizen Isildur |
|

![[Image: Signature_by_Kesaj.jpg]](http://fc08.deviantart.net/fs11/i/2006/203/3/e/Signature_by_Kesaj.jpg)