Bella Emily Rose
|
25 Aug 2010, 09:50
|||
|
|||
Draga jurnalule ,
[URL=http://img716.imageshack.us/i/4a0c3163e2586b645e99935.png/][img]<span style="color:#f00">[Trebuie sa fiti <a href="/profile.forum?mode=register&/register?redirect=%2Ft2230p150-bella-emily-rose">inscris si <a href="/login.forum?/login?redirect=%2Ft2230p150-bella-emily-rose">conectat pentru a vedea acest link]</span> Pur si simplu , nu inteleg . Incep sa simt din nou acea durere in piept , si nici macar nu stiu de ce . In week'end am fost atat de apropiati , incat pot spune ca eram lipiti unul de altul , dar ultimele doua zile au fost de cosmar . Abia daca il lasam sa ma atinga , dar totusi , o fac spre binele amandurora . Aseara nu am mai suportat . Am izbucnit . Si el crede ca sunt putin distanta , iar asta ma face sa ma simt ca o idioata . Ma doare . Mi'ar placea sa imi petrec fiecare secunda in jurul lui . Mi'ar placea sa ma pot juca in parul lui . Sa'i pot mangaia fata si sa pot sa ii soptesc la ureche " Te iubesc " . Daca nici astazi nu se schimba nimic , nu stiu ce o sa fac , dar pur si simplu nu mai pot . Si asta nu e singurul motiv pentru care imi vine sa ma dau cu capul de pereti . Prietenii mei cei mai buni au probleme , iar eu nu am cum sa ii ajut . Cred ca nimic nu este mai special decat relatia lor , si totusi sunt neputincioasa . Nu pot sa ii ajut cu nimic . Si stiu ca Matt sufera enorm . Iar Isa.. nici nu pot sa ma gandesc la ea . Ma doare . Nu vreau sa o vad suferind . ~ Why does it hurt so bad ? ~ - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Avatare Bella | Kennya Allen | 12 | 4,371 |
03 Jan 2011, 00:01 Last Post: Isabelle Smith |