Bella Emily Rose
|
26 Aug 2010, 10:37
|||
|
|||
Draga jurnalule ,
[URL=http://picasion.com/][img]<span style="color:#f00">[Trebuie sa fiti <a href="/profile.forum?mode=register&/register?redirect=%2Ft2230p150-bella-emily-rose">inscris si <a href="/login.forum?/login?redirect=%2Ft2230p150-bella-emily-rose">conectat pentru a vedea acest link]</span> In sfarsit a aparut in viata mea din nou un strop de fericire . Defapt . cred ca este mai mult decat un strop , dar in fine . Tot ce conteaza este ca in sfarsit am putut sa fiu fericita . Chiar si pentru cateva minute . Pur si simplu mi se parea ca visez . Nu am mai avut parte de o asemenea stare de cateva zile . Iar acum , simt ca plutesc . E atat de placut Totusi , nu pot sa imi iau gandul de la Cosmina . Ieri trebuia sa fiu acolo pentru ea , si nu am putut . Intr'un fel , macar a meritat , dar totusi . E prietena mea si are nevoie de mine . Ma bucur pentru ca a reusit sa iasa cu Mara , care o intelege la fel de bine ca mine , sau poate mult mai bine . Eu nu ma prea pricep la sfaturi , desi imi place sa ascult oamenii. Sper ca astazi lucrurile sa fie la fel de bune , sau poate.. si mai bune. Mereu e loc de mai bine . ~ True love . ~ - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Avatare Bella | Kennya Allen | 12 | 4,375 |
03 Jan 2011, 00:01 Last Post: Isabelle Smith |