The Unexpected
|
27 Aug 2010, 17:20
|||
|
|||
Mai sa fie. Dar stiu ca stii [=))] engleza. Foarte bine, chiar foarte bine Ma gandeam sa comentez in engleza.. daar.. avand in vedere ca nu ma impac deloc cu verbele [ei, nici chiar, dar.. nu e de ajuns
![]() Soo.. Chapter one.. or.. Episode one.. And.. Season? o.O Are you kiddin' me? =o Cam cate capitole are fiecare sezon? Si cate sezoane sunt? Si acum, parca vad ca spui: 5 sezoane, 25030 de capitole fiecare o.O =]] Mai ceva ca serialele alea de pe Tvr1 sau HBO Oke.. deci.. capitolul 1.. Care se numeste.. "September"? Sau aia face parte din capitol? Sunt cateva parti care mi-au placut in mod special ![]() Anna McNair Wrote:“Can’t wait to tell them about my summer romance..” Said Lexy... It wasn’t an actual summer romance. It was more sex on the beach. Romantic, indeed. Michel suspected he has chosen the beach because he couldn’t afford booking a hotel room. Deci.. Faza asta.. e pur si simplu.. extraordinara "He has chosen the beach because he couldn't afford booking a hotel room." FAIL .. ; )) Plus ca imi aminteste si de o discutie cu o prietena Legata tot de tema asta.. cu.. hotelul, nu cu sex on the beach :-s =]]] Anna McNair Wrote:“Dude, can you believe it? Summer’s gone, university again.” Said Danny while watching himself in the mirror - his new t-shirt printed with graffiti looked great on him. Imi place tricoul =]] No, pe bune Sa il intrebi, cand ai ocazia, daca nu vrea sa facem schimb 8-> Ii dau un hanorac ![]() Asemanator, doar ca are fermoar =]]] Anna McNair Wrote:“Mate, I love this t-shirt” Said Danny nodding slowly, smiling charismatically at his reflection in the mirror. Like I said.. =]]]]] Schimb, schimb =)) Anna McNair Wrote:Everything got so boring between him and Ronny. Simple, meaningless conversation and loads of sex. That was the thing that kept them together, thought Chris standing there, next to her unable to say a word because it had no sense anyway. It was like talking to his grandmother. Dur.. Am spus ca Prologul mi-a dat impresia ca am citit ceva asemanator, ei bine.. Cap. 1 mi-a confirmat acest lucru Deci poti sa pariezi ca o sa fiu un fan infocat al fic-ului tau =]] Asta daca nu ma loveste o boala sau ceva.. Sii.. de ce am spus asta? Habar n-am :-j =]] Anna McNair Wrote:Her lips tasted like liquorish, nice but dangerous. She was more then a pretty face with an extreme sensuality. And it was better to stay alert or she might bite. Hard. =]]] Mrr.. ![]() ![]() Anna McNair Wrote:White leather covered the comfy sofas and in front of them , 4 glasses we’re waiting to be filled in with the chilled champagne next to them. Nu pot sa inteleg de ce imi place asa mult aceasta parte Pur si simplu.. cred ca modul incare este scris.. face ca totul sa fie.. nici nu stiu.. real? Interesant? Cred ca ambele Primul capitol este excelent. No, pe bune Dialogul, pasajele in care descrii anumite lucruri sau amintiri.. Totul. Sii.. cum am spus si in primul comm, cel de la prolog, faptul ca este scris in engleza este un motiv in plus pentru acre acest fic merita citit. Asa, cum.. e bine sa spui si o vorba rea printre cele bune.. Aceea observatie ca si Alice. Acolo cred ca era "we" Nu se cuvine sa gresesti [-x [-(.. Mama, ce le scot Oke, concluzie: Mai bine lasa :-J Ia sa merg eu la bunicu' sa-i cer actele pe casa Next, next.. PS: Scuze pentru emo-uri, din obisnuinta.. Ma ajuta sa ma exprim mai bine Cred.. ![]() ![]() ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
The Unexpected - by Anna McNair - 26 Aug 2010, 22:26
Re: The Unexpected - by Matt I. River - 26 Aug 2010, 23:05
Re: The Unexpected - by Alice Morris - 26 Aug 2010, 23:13
Re: The Unexpected - by Anna McNair - 27 Aug 2010, 14:43
Re: The Unexpected - by Alice Morris - 27 Aug 2010, 14:56
Re: The Unexpected - by Matt I. River - 27 Aug 2010, 17:20
Re: The Unexpected - by Anna McNair - 27 Aug 2010, 21:40
Re: The Unexpected - by Alice Morris - 27 Aug 2010, 21:44