Piatra de aur
|
28 Aug 2010, 19:20
|||
|
|||
Capitol nou Uuu , bulgara Imi place.
Quote:Pentru o secunda, doamna arata ca o musca alb-cenusie, cu fata supta si un zambet usor sinistru, insa privirea ii era serviabila si amabila. Punand usor tava jos, intreba cu o voce destul de ascutita, insa spre norocul lor, stearsa si tremuranda : "Ce este cãfiauoa ?"Omfg Imi si imaginez faza Quote:Doamna zâmbi și se îndreptã spre bucãtãrie. Matt zâmbea, fericit cã Alicia învãțase bulgara.Matt stie cumva ca nu prea e bine sa bei cafea? ![]() Quote:"Deci, unde suntem ? Franța, Bulgaria, sau cine ºtie ce þarã ?" șopti el. Iritarea i se citea lesne în glas. Alicia murmurã : "Franța !" Uh-oh, era nervoasã ! Matt se depãrtã repede de ea, insã fata il strânse nemiloasã de mânã, mârâind : "Stai sau mori !"Ma enerveaza baiatu'. Go Alice , go! Quote:O picãtura de sudoare apãru pe fruntea lui. Nu era bine sã stea în fața Aliciei când fata era nervoasã. Tremurând ușor, se aplecã ușor spre ea, punându-și lejer buzele pe obrazul ei, prefãcându-se cã o sãrutã, însã murmurând : "Nu-mi place aici, iar bãtrâna aia e sinistrã !"Mda...are vaga impresie ca o mai imblanzeste asa. Fricosul! Nu mi s-a parut penibil Dar mi-ar fii placut sa fie mai lung Si da, vrem sa stim numele! Mai exact , vreau...next ![]() I see nothing in your eyes, and the more I see the less I like. I know nothing of your kind, and I won't reveal your evil mind. Is it over yet? I can't win. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|