o masa... heh, nu prea grozava...
|
04 Sep 2010, 20:57
|||
|
|||
-Ahm... Si ce te-a facut sa vii pana aici?
-Cam acelasi lucru ca si la tine... Foamea e mai rea decat orice altceva... -Siii... Vii des pe aici? am intrebat eu dupa o pauza in care am mai mancat. -Vin de fiecare data cand mi se face foame... Deci, asta inseamna in fiecare seara... Am ras usor, caci "in fiecare seara" mie mi se parea absurd. Dar poate ca Helena se obisnuise asa... Eram speriata: speram sa nu ajung sa bantui noapte de noapte pe coridoare, cautand bucataria. De altfel, vorba mamei: "te ingrasi daca mananci noapte". Mda, dar orice ar fi spus mama, masa aceea era grozava! Am savurat si ultima bucatica de pui, desi in viata mea n-as fi mancat atata la o masa, si am luat o gura de vin. Vinul era dulce, ametitor, poate prea ametitor... Am simtit cum totul se invarte in jurul meu, iar apoi am auzit vocea pitigaiata a spiridusei: -Domnita! Domnita! ![]() Hayley Megan Alden |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
o masa... heh, nu prea grozava... - by Hayley M. Alden - 04 Sep 2010, 16:35
Re: o masa... heh, nu prea grozava... - by Helena Daphne Rose - 04 Sep 2010, 17:22
Re: o masa... heh, nu prea grozava... - by Hayley M. Alden - 04 Sep 2010, 20:57
Re: o masa... heh, nu prea grozava... - by Katya Sokorov - 05 Sep 2010, 01:06
Re: o masa... heh, nu prea grozava... - by Hayley M. Alden - 05 Sep 2010, 01:17
Re: o masa... heh, nu prea grozava... - by Helena Daphne Rose - 05 Sep 2010, 01:34
Re: o masa... heh, nu prea grozava... - by Katya Sokorov - 05 Sep 2010, 01:40
Re: o masa... heh, nu prea grozava... - by Shayera Holl - 05 Sep 2010, 21:02
|