o masa... heh, nu prea grozava...
05 Sep 2010, 21:02
Shayera era inca in bibleoteca adunand informatii despre vrajile periculoase si interzise pentru fratele sau.Prefera sa stea la bibleoteca pentru ca asa nu putea sa adorma si sa uite cartea la ea.
"Bibleotecara mi-ar faca iar capul calendar.De ce ai intrat in sectorul interzis?Si ai luat o carte cu tine?Acum vad...cand o aduci inapoi." Spuse cercetasa incergand sa imite cu devotament.
Cand incepu sa inceapa un alt pergament,stomacul acesteia incepu sa scoata sunete deranjante.
"Parca esti o formatie de black metal in timpul unui concert.Bine ar fi sa fie asa.Mai asteapta cinci minute...acum termin si merg si iti astup gura...sau ma rog...iti scot microfonul din priza,sa zic asa "
Nu trecu nici un minut,caci solistul foarte talentat incepu iar.Fata isi dadu ochii pentru cap,se ridica,puse cartea la loc,isi stranse cele cinci pergamente,plus pana,si trecuse foarte rapid pe langa biroul bibleotecarei,vaza sa vada ca nici macar nu era acolo.
In scurt timp ajunse la bucatarie.Intra foarte grabita,dar ramase pe loc vazand ca nu era singura.
"Hei...petrecere si eu nu stiam?" intreba Shayera punandu-se pe un scaun si chemandu-si spiridusul favorit [asta nu fiindca si-l imagina la cuptor...ci doar fiindca il stia din primul an].
Ceru o salata normala si o berezero,dupa care se intoarse catre fete care savurau inghetata in timp ce radeau.Printre cele doua colege de casa,vazu o prezenta noua...dar totusi placuta.
"Hei salut! Numele meu este Shayera Holl,pentru prieteni Shery,pentru alti prieteni Shay,pentru alti prieteni Jerry,si pentru mama Musca...da asta nu conteaza "

Kiss Va adoricesc Kiss
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Re: o masa... heh, nu prea grozava... - by Shayera Holl - 05 Sep 2010, 21:02