Bella Emily Rose
|
06 Sep 2010, 13:55
|||
|
|||
Draga jurnalule ,
[URL=http://img525.imageshack.us/i/itsintherainbydr4kon.jpg/][img]<span style="color:#f00">[Trebuie sa fiti <a href="/profile.forum?mode=register&/register?redirect=%2Ft2230p150-bella-emily-rose">inscris si <a href="/login.forum?/login?redirect=%2Ft2230p150-bella-emily-rose">conectat pentru a vedea acest link]</span> Life is pretty simple when you're in love . Ah . si o spun din nou . E cel mai minunat sentiment dintre toate . Intr'adevar si prietenia conteaza foarte mult , dar el mi'e si iubit si cel mai bun prieten in acelasi timp . E tot ceea ce imi puteam dori de la viata si nu l'as schimba pentru nimic in lume . As face orice pentru el , indiferent de consecinte . Stiu ca si el ar vrea sa stea mai mult timp cu mine , dar zilele astea nu se va putea . O sa astept . Oricum , ma bucur si daca il vad doar cateva ore . Pentru mine e destul . Probabil ar trebui sa ma duc in pat putin . Nu ma simt prea bine . Voi scrie mai tarziu in jurnal . (: - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Avatare Bella | Kennya Allen | 12 | 4,363 |
03 Jan 2011, 00:01 Last Post: Isabelle Smith |