Bella Emily Rose
|
15 Sep 2010, 23:06
|||
|
|||
Draga jurnalule ,
[URL=http://picasion.com/][img]<span style="color:#f00">[Trebuie sa fiti <a href="/profile.forum?mode=register&/register?redirect=%2Ft2230p165-bella-emily-rose">inscris si <a href="/login.forum?/login?redirect=%2Ft2230p165-bella-emily-rose">conectat pentru a vedea acest link]</span> Astazi toata ziua am crezut ca pur si simplu o sa devin precum o epava , dar nu a fost asa . Am incercat din rasputeri sa zambesc , chiar daca e doar un zambet fals . Intr'un fel asta m'a ajutat si m'a facut sa ma simt mai bine . Ma bucur ca ii am alaturi pe prietenii mei si ca ma sustin . Chiar daca e cam devreme pentru asa ceva , ma bucur ca deja am fost invitata la Balul Bobocilor . Mi'ar face placere sa merg si sa imi vad prietenii cum concureaza pentru Miss & Mister . O sa fie o experienta de neuitat . Acum banuiesc ca am scris o parte neinteresanta si banala . Si totusi ma intreb un lucru ... " Ce simt eu defapt ? " Nu stiu cand o sa imi dau seama mai exact. Poate vor mai trece cateva zile .. o saptamana sau cat va fi nevoie Deocamdata . sunt goala . Simt ca imi lipseste ceva , dar nu pot sa plang sau sa ma descarc intr'un alt mod . Si asta e putin frustrant . - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Avatare Bella | Kennya Allen | 12 | 4,362 |
03 Jan 2011, 00:01 Last Post: Isabelle Smith |