Prin Rusia cu nebunii :-x
|
16 Sep 2010, 18:04
|||
|
|||
OOC: Oricine e bine-venit sa posteze >;d< !
Bineinteles, prima excursie organizata de mine, si eram atat de incantata ca multi elevi au vrut sa vina. Prin Moscova umblam ca nebunii, vreo 20 de copii sariti de pe fix, care aveau vacanta, si se bucurau de ea. M-am uitat in jurul meu. Cateva cercetase isi faceau poza cu niste monumente, cateva astropufe fredonau cateva melodii in rusa. Imi parea rau in acel moment ca nu stiam rusa la perfectie. ''Privet !'',am spus bucuroasa, cu un accent ciudat unei femei de pe strada.''Znaete, skol`ko chas vremeni?''(Stii cat e ora?). ''Privet-Privet!'', mi-a raspuns femeia bucuroasa.''Yavlyae sya 6:30''(Este ora 6:30) ''Spasibo!'',am raspuns zambind. O cercetasa a trecut pe langa mine, amuzata, spunand''Uuu, rusoaicaa Ashlyn'', apoi bufnii in ras. L-am cautat din priviri pe Ashton. Era inconjurat de niste femei tinere, care doreau sa faca poze cu el, si el nu stia cum sa le spuna ca nu intelege rusa. ''Sfotografirovat?''intrebau femeiele, impingandu-l si imbrancindu-l pe Ashton. ''I don`t speak russian ! Jo no habla ruso! Ne parle pass russe !'', a inceput Ashton sa explice, dar in zadar, fetele nu intelegeau. ''Konechno sfotografirovat sya s vami, devochki''(Desigur ca face o poza cu voi, fetelor), am raspuns, facandu-le o poza. ''Spasibo, spasibo !''au raspuns fetele in cor. L-am luat de mana pe Ashton, si ne-am apropiat de grup. Eram amuzati, amandoi, mai ales Ashton, parca nu-i venea sa creada ca un grup de adolescente vroia sa faca o poza cu el. Eram mandra ca aveam un prieten atat de dragut, si un pic geloasa, dar asta nu conta acum.Ne indreptam cu toti spre scoala Drumstang pentru ca incepuse sa se lase frigul si afara se intuneca. Mergeam de mana cu Ashton in spate, iar grupul era in fata. Dintr-odata cineva m-a strigat impacientata. ''Ashlyn ,vino repede !''. ![]() Nu ezitati ! De la Zonko sa cumparati ! ![]() ~Cercetasii sunt cei mai tari ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|