Casa de vacanta Andrews!
|
17 Sep 2010, 21:19
|||
|
|||
Deci imi venise o idee....Cand i-am vazut si pe ei si pe sora-mea fericita ,eram si eu ! Deci cei patru !!! Ideea meea era sa facem o petrecere asa in stil mare! Si apoi sa dormim toti la parter in camere diferite ! Erau destule ,ba chiar la fix!
Am plecat la cumparaturi ! Am luat de toate ,incat sa ne ajunga pentru mai mult de o petrecere..tot ce am luat ne ajungea pentru cat aveam de gand sa stam aici probabil![img]/users/2212/45/60/95/smiles/580267.gif[/img] Eram entuziasmati de acea petrecere! Mi-a venit ideea asta asa pe moment ,cand i-am vazut pe Sam si Tom in fata casei! Nu voiam sa fac o petrecere fara sa-l anunt pe tata! Si asa era suparat pe noi,pe mine cel putin ,sau asa banuiam eu pana cand.... -Buna ,tata! -Buna,Rose! Ce face Kate ? Ce faci tu? Cand l-am auzit am amutit...Avea acea voce cu care mi se adresa cand chiar simtea din tot sufletul sa vorbeasca asa!.. -Tata,te-am sunat sa imi cer scuze! Dar si eu si sora mea eram atat de entuziasmate de aceasta calatorie ...Si... -Stiu,stiu ,draga mea nu trebuie sa imi ceri scuze..Eu ar trebui sa va cer si tie si lui Kate ca ma ocup doar de munca....Data viitoare vom merge la conacul din Viena! Si atunci vom sta doar noi patru....Voi,Matilda si eu!... Cand am auzit asta am simtit ca-mi bate inima mult mai tare, de bucurie!.... De data aceasta il simteam dupa voce ca e sincer...Eu,sora mea ,mama si tata ,o vacanta doar in familie! Eram mai mult decat fericita... -Tata,stii nu vom mai sta mult ,dar as vrea sa te intreb daca am putea sa dam o petrecere...A venit Tom si Sam ,cred ca ti-a facut Tom cunostinta cu el .... E un amic de-al lui..... -Aaaa,au ajuns deja?... -Tu ,tu stiai....?[img]/users/2212/45/60/95/smiles/772222.gif[/img] [img]/users/2212/45/60/95/smiles/925630.gif[/img] Da ,ma gandeam ca v-ar prinde bine sa aveti mai pe cineva acolo...Cred ca va plictiseati singure....Apropo ,tin sa va anunt ca mai stati inca 3 zile nu mai mult ...Am cumparat bilete si de intors pentru voi....Baietii au dus-intors...In fine ,va descurcati voi! Sper ca in 3 zile sa va distrati ! Apoi promit ca vom face o excursie doar in familie! Am incredere in Tom si Sam .... Sper sa nu ma dezamageasca nici-unul! Pup-o pe Kate ..... Si aveti grija de voi! -Da,tata fi fara grija ,bineinteles ca vom avea..Spune-i la mama ca o pupam ..Si iti multumim de pe acum pentru sansa la inca trei zile de distractie!.... Cand am inchis telefonul am ramas cu gura cascata...Eram fericita pentru ca tata ne-a dat o sansa sa ii aratam ca putem fi foarte responsabile! Cand i-am povestit la Kate...A ramas si ea mirata... Tom si Sam au chicotit.,..Ei stiau totul ..Ei au planuit impreuna cu mama si tata sa ne faca aceasta dubla surpriza...Trezi zile de distractie prin Miami ...Si o urmatoare vacanta la conacul din Viena...! ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
O mica vacanta | Evelina R. Potter | 1 | 1,145 |
03 Sep 2012, 22:40 Last Post: Wanda J. Bennet |
|
O vacanta de iarna perfecta | Julieta D. Thibault | 3 | 1,414 |
11 Dec 2011, 12:39 Last Post: Julieta D. Thibault |
|
Vacanta de Craciun | Helena Daphne Rose | 2 | 1,290 |