Bella Emily Rose
|
18 Sep 2010, 10:00
|||
|
|||
Draga jurnalule ,
[URL=http://www.fanpop.com/spots/love/links/15142041][img]<span style="color:#f00">[Trebuie sa fiti <a href="/profile.forum?mode=register&/register?redirect=%2Ft2230p165-bella-emily-rose">inscris si <a href="/login.forum?/login?redirect=%2Ft2230p165-bella-emily-rose">conectat pentru a vedea acest link]</span> Mi'e frica . Pentru prima oara . mi'as fi dorit ca week'end'ul sa nu mai vina . O data cu week'end'ul inseamna ca e posibil sa'l vad si nu stiu daca as putea suporta asta . Nici macar nu stiu cum as reactiona . Intr'un fel , imi doresc sa vina , dar totusi . imi este frica . Ma rog . ceilalti vor fi acolo . Deci nu se va intampla nimic . Trebuie sa invat sa ma controlez in prezenta lui si totul va fi bine. Sau cel putin asa sper. Cred ca incep sa bat campii , dar nu imi pasa . Simt nevoia sa tastez ; sa ma descarc intr'un fel . Si simt nevoia sa ii multumesc lui Alice , pentru ca si'a facut griji pentru mine . Sincer. nu ma asteptam la asa ceva , dar ma bucur ca ii pasa si ca pot conta pe ea . Inseamna mult pentru mine . - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Avatare Bella | Kennya Allen | 12 | 4,363 |
03 Jan 2011, 00:01 Last Post: Isabelle Smith |