Ingrijitoare la Sala Trofeelor
|
18 Sep 2010, 13:02
|||
|
|||
Am intrat in Sala.... Eram atat de fericita,acum eram oficial Ingrijitore in Sala Trofeelor....Aveam de gand sa incep de pe acum sa am grija de Sala...
Astfel ca am inceput sa aranjez trofeele si sa le curat.... In timp ce faceam acest lucru ,am vazut un trofeu care mi-a atras atentia .M-am uitat mai bine si am observat ca scria faptul ca este castigat de Edward Andrews,adica tatal meu ... M-am emotionat... Stiam ca tata si mama au studiat la randul lor si ei la Hogwarts,dar tata nu-mi spusese niciodata de un anume trofeu important!..Nu vorbeam eu prea mult cu tatal meu,era foarte ocupat! Dar am simtit o mandrie enorma in piept cand m-am gandit ca era un elev bun. El a fost la Cercetasi,de aceea speram ca voi fi si eu acolo... De asemenea,acum ca mi-am coborat din nou privirea spre trofeu m-am gandit :,, Oare voi lua si eu un trofeu?,, Cand am terminat de curatat trofeul castigat de tata,l-am pus cu grija la loc...Si am contiunuat cu celelalte...Toate le-am sters cu grija,voiam sa le mentin exact cum au fost ele pana acum! Speram sa nu fac nicio greseala in aceasta noua slujba! ... ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
ingrijitoarea trofeelor! in sfarsit! | Hayley M. Alden | 4 | 1,354 |
18 Sep 2010, 21:16 Last Post: Hayley M. Alden |
|
Prima zii ca ingrijitoare pt sala trofeelor | Ashlyn Meester | 10 | 2,077 |
06 Sep 2010, 18:52 Last Post: Ashlyn Meester |