Thread Closed 
Ingrijitoare la Sala Trofeelor
18 Sep 2010, 14:46
Eram confuza. Nu stiiam ce sa fac, cum sa reactionez. Primul gand a fost sa trimit o scrisoare mamei. Am scos stilou din interiorul robei.
''Aveti o foicica?'',am intrebat.
''Poftim''mi-a spus Bella, intinzand o bucatica de hartie crem.
Ma gandeam cum sa scriu, ca sa nu-i ranesc pe parintii mei. Nu stiam cum sa le explic, ce sa le spun, sa nu se simta prost. Trebuia sa stiu de unde proveneam. Speram ca ei sa ma inteleaga.
Quote: Mama,
Mi-e foarte dor de tine. Ma bucur ca esti bine. Vreau cat mai multe vesti. Sper ca nu mai ai picioarele luxate.
Mama, tata sper ca nu va veti supara pe mine, insa vreau sa aflu cat mai multe despre parintii mei biologici. Vreau sa aflu de ce m-au abandonat.Nu puteti sa aflati cumva cat mai multe despre Maxemus Salverin ? Am o banuire ca e tatal meu. Sa ma anuntati daca aflati ceva.
Va iubesc.
Cu drag, fiica voastra, Ashlyn.

Fetele imi zambeam linistite. Sperau ca eu ma simt bine. Bella aflase si ea de undeva ca eram adoptata. Se vedea ca era trista, insa ea tot verisoara mea ramanea, orice era, ele tot neamurile mele erau. Nimic nu ma putea schimba, nici macar daca pritnii mei erau Devoratori ai Mortii

[Image: dieq.jpg]

Nu ezitati ! De la Zonko sa cumparati ! [Image: 2e4wwib.gif]

~Cercetasii sunt cei mai tari [Image: 2iohn6.gif] ~
Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
Re: Ingrijitoare la Sala Trofeelor - by Ashlyn Meester - 18 Sep 2010, 14:46

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  ingrijitoarea trofeelor! in sfarsit! Hayley M. Alden 4 1,354 18 Sep 2010, 21:16
Last Post: Hayley M. Alden
  Prima zii ca ingrijitoare pt sala trofeelor Ashlyn Meester 10 2,077 06 Sep 2010, 18:52
Last Post: Ashlyn Meester