Prin Rusia cu nebunii :-x
|
18 Sep 2010, 16:58
|||
|
|||
" Dumnezeule...ce naiba caut eu aici? Sa vina tata in locul meu, el stie rusa" ma gandesc eu infricosata. Ma simteam atat de nasol ca nici macar nu stiam cum sa intreb pe cineva unde e camera 307, unde stateam eu.
- Dumnezeule, rusii nu stiu si alta limba inafara de...rusa? mormai eu enervata de-a dreptul. O figura cunoscuta mi se prezenta din multimea de elevi, disparu, iar aparu si iar disparu. La a 3a aparitie, am recunoscut figura si am strigat cat de puternic am putut: - Ashlyn! Fata se uita buimacita in stanga si in dreapta si atunci am decis sa alerg spre ea. Macar se oprise in loc si puteam sa o prind. - Scuze, pardon, imi cer iertare! strigam eu la oamenii pe care ii loveam cu bagajul. Probabil deja ma injurau prin ruseste. - Ashlyn! Ashlyn! strig eu incercand sa alerg repede catre fata care se punea in miscare. Incercam sa alerg cat pot de repede ca sa o prind din urma. - Niciodata...gandesc eu in timp ce alerg...nu m-am gandit cata dreptate are matusa Maya cand spune ca si vrajitorii trebuie sa faca...SPOORT! termin fraza intr-o frana brusca pentru a nu nimeri un profesor de pe acolo. - Ma scuzati...incerc eu sa spun ceva, apoi vad ca am vorbit in englezeste si ca nu inteleg nimic din ce bolboroseste rusul. - As vrea sa pot sa alerg cu viteza fulgerului...spun eu dezamagita si simt electricitate in picioare. Am inceput sa alerg cu viteza luminii...la propriu. Nu se mai vedea decat o forma neclara ce alerga prea rapid pentru ochiul uman. Intr-un final m-am oprit la cativa pasi de Ashlyn si o fata, cu care nu prea vorbisem. Ele se uitau la mine ca mata la calendar, iar mie, prima intrebare care mi-a venit in minte sa o zic a fost: - Imi sta parul ciufulit? Fetele au inceput sa rada apoi fata noua raspunse ca da. Ashlyn lua cuvantul: Va rog nu scrieti replicile personajului meu
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|