Casa de vacanta Andrews!
|
18 Sep 2010, 18:52
|||
|
|||
Ok, deci dadeam o petrecereee!!! Iayyy....cu vreo 5 ore inainte am inceput sa ma pregatesc, iar cu 10 minute inainte de inceperea petrecerii eram gata. Aveam o rochie neaga cu rosu, scurta si mulata. Cand m-a vazut, Tom a ramas cu gura cascata ceea ce ma si asteptam. Si Rose arata bine, desi ea nu statuse atat sa se pregateasca. Si ea avea o rochie scurta, rosie si un bolerou negru deasupra. Zici ca eram surori, cel putin la imbracaminte, caci in rest nu prea semanam, deoarece eu eram blonda cu ochii albastrii, iar ea satena cu ochi caprui.
A sosit mult mai multa lume decat ma asteptam, iar pe la ora 9 casa era plina, iar petrecerea abia incepuse. - Hei, Kate, buna! am auzit o voce venind din spatele meu. - Mark? Hei, buna, ce faci aici? am zis eu cu un zambet larg pe buze - Bine, uite, in vacanta si am aflat de petrecerea ta, papusa si am venit. el imi zicea mereu papusa, nu stiu de ce, adica, nu ma placea sau asa, desi eu il adoram de vreo 3 ani, dar eu eram mereu papusa pentru el. - Pai, atunci, sper sa te distrezi, am zis din nou cu acel zambet tampit pe care il aveam mereu in preajma lui. - Daca esti tu aici, ma voi distra! ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
O mica vacanta | Evelina R. Potter | 1 | 1,145 |
03 Sep 2012, 22:40 Last Post: Wanda J. Bennet |
|
O vacanta de iarna perfecta | Julieta D. Thibault | 3 | 1,414 |
11 Dec 2011, 12:39 Last Post: Julieta D. Thibault |
|
Vacanta de Craciun | Helena Daphne Rose | 2 | 1,290 |