Bine-am venit la .. Viperini !
|
19 Sep 2010, 14:58
|||
|
|||
Era de fapt, un necunoscut. Am privit-o zambind pe viitoarea viperina. Aflasem de la multi ca era buna la Vajthat, avea probabil talentul in sange, si chiar o vazusem cu matura zburand. Se pricepea. Vroiam s-o intreb de la cine mostenise,si cum reusise sa se descurce atat de bine, avand numai 14 ani. Eram mirat.
''Da, asa ma numesc'',a spus viperina, ignoranta. Ahaa, avea si atitudine de viperina, bineinteles, imi placea acest gen de atitudine. Ma facea sa-mi amintesc de copilaria mea, cand incercam sa-i speriu pe toti la Hogwarts, facand pe cercetasul cel dur. ''Eu sunt Ashton Blake Lively'', am raspuns, sec. ''Ai un nume tare lung''m-a spus fata, directa.''Si ce vrei de la mine?''. ''Am auzit ca esti tare buna la Vajthat. Nici macar nu ai facut antrenamente, nu ?''. Fata zambii satisfacuta. ''Oo, ba da. Inca de mica fac Vajthat. Tata e ca un fel de antrenor al meu ..''mi-a spus, indiferenta. ''Cum il cheama?'',am intrebat curios. ''Maxemus Salverin. De ce?'',a intrebat, fata, mirata. ''Maxemus.. Max... Maxemus Salverin ?''am spus balbaindu-ma. ''Da, de ce?'',a intrebat ea, un pic ingrijorata. ''Intrebam..''am spus, revenindu-mi.''Ok, mersi Victoria. Pe mai tarziu. Poate ne vedem pe teren!'',am spus, plecand repede de langa acea fata. ![]() # Today, we speak americano :> |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Un membru nou la Viperini | Cathleen van den Ham | 9 | 1,980 |
08 Apr 2011, 20:48 Last Post: Eliza G. Blest |
|
La viperini | Hayley M. Alden | 26 | 4,662 |
13 Oct 2010, 17:00 Last Post: Raizen Isildur |