Bine-am venit la .. Viperini !
|
19 Sep 2010, 18:38
|||
|
|||
''Frumoasa primire din partea lui'', mi-am spus in gand, apoi am inceput sa gust din bucatele de pe masa. Credeam ca mancarea aici era groaznica, insa era chiar gustoasa, chiar daca nu aveam pofta de mancare.Am luat cateva guri de ceai, aproape prea pofticioasa, observand ca acel Ashton inca ma mai privea, de la cativa metri departare.''Oare ce era inneregula cu el?''ma gandeam''Probabil e speriat de tata !'',mi-am spus, apoi am afisat in zambet malefic, si satisfacut, incepand a doua ceasca de ceai.Acel Ashton si-a indreptat privirea catre vestita mea sora, apoi s-a dus catre ea. In acel moment mi-am amintit de vorbele mamei ''Sor'ta e posibil sa aibe un prieten. Sa te feresti de el. Nu stiu prea multe, insa stiu ca e antrenor de Vajthat''. In acel moment am scuipat fara sa vreau ceaiul pe jos, si am varsta ceasca pe masa.O viperina pufnii langa mine,apoi zambii aranjandu-si parul
''Te simti bine?''ma intreba. ''Da.., ''am raspuns, apoi m-am ridicat de la masa, aruncand o farfurie pe jos. M-am indreptat spre iesire, cand am auzit o voce, care striga in spatele meu : ''Hei, hei .. Asteapta !''. M-am intors uimita, si-am privit acel chip necunoscut, zambitor. ''Ce-i ?''am intrebat, ignoranta. Katerina Ann. Petrova ![]() ~ Ashlyn Meester ~ ![]() ![]() ![]() Dee ..., vreau sa rulez usor, sa visez, sa fumez ... --Ti me pravis da mechtaya, ti me pravis da se chuvstvat dite -- |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Un membru nou la Viperini | Cathleen van den Ham | 9 | 1,980 |
08 Apr 2011, 20:48 Last Post: Eliza G. Blest |
|
La viperini | Hayley M. Alden | 26 | 4,662 |
13 Oct 2010, 17:00 Last Post: Raizen Isildur |