Bella Emily Rose
|
19 Sep 2010, 21:52
|||
|
|||
Draga jurnalule ,
[URL=http://img830.imageshack.us/i/chasinglovebymijnnaamis.jpg/][img]<span style="color:#f00">[Trebuie sa fiti <a href="/profile.forum?mode=register&/register?redirect=%2Ft2230p165-bella-emily-rose">inscris si <a href="/login.forum?/login?redirect=%2Ft2230p165-bella-emily-rose">conectat pentru a vedea acest link]</span> Inca un motiv pentru care ar trebui sa nu mai fiu trista . Prietenii mei nu merita sa ma vada precum o stana de piatra. Si in plus . nici eu nu merit . Defapt . cel mai important . Nici el nu merita sa ma vada asa . Incepand de astazi am de gand sa traiesc la maxim fiecare moment . Vreau sa rad necontrolat , sa zambesc , sa plang . Sa simt fiecare emotie . Vreau pur si simplu sa traiesc . In rest . astazi totul a fost in mare parte ok . Am ras de prostiile unora , desi si altii au ras de mine la randul lor. Am jucat " fripta " si acum nu imi mai simt mainile prea bine . Trebuie sa recunosc ca am castigat si eu o singura data . Deci sunt tare . Chiar daca a plouat si vremea nu a tinut cu noi , tot ne'am distrat , si asta conteaza pentru mine . Conteaza ca desi multi dintre noi nu mai sunt aici , mereu ne vom aminti de ei . - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Avatare Bella | Kennya Allen | 12 | 4,363 |
03 Jan 2011, 00:01 Last Post: Isabelle Smith |