Bine-am venit la .. Viperini !
|
20 Sep 2010, 16:27
|||
|
|||
"Stai! Nu pleca, te rog! Nu stiu ce s-a intamplat, dar stiu ce simti, iti simt energia si stiu ca nu este bine ceea ce ai de gand sa faci... Nu fugii de viata, infrunt-o!"
Viperina se uita la Cryss, buimacita, parca fara sa inteleaga sensul cuvintelor, apoi tresarind, masca un ranjet in coltul gurii, ceea ce dadea de inteles ca pricepuse mesajul. O prinse de mana, dar boboaca se smuci si vru sa-i dea o palma, dar din fericire Crystal avu atimp sa se fereasca. 'Reflexele astea....', gandi ea, considerandu-se norocoasa. Probabil nou-venita credea ca nimeni nu o poate intelege si pe de o parte avea dreptate, caci stia ca nu o va cunoaste niciodata in totalitate, nimeni nu o va face.O intelegea pentru ca de multe ori si ea simtea acelasi lucru, se asemana cu o intrebare fara raspuns... Vroia sa o ajute. Isi inclesta pumnul si astepta pana in cele din urma rupse tacerea: "Tu te numesti....." "Sunt Victoria Salverin", raspunse fata, scurtandu-si numele. "Iar eu Crystal, Crystal Shirley", spuse din nou cercetasa. Nu mai suporta toate acele politeturi [ multumesc...incantata...frumos..imi place] asa ca sari peste ele si ajunse in miezul inimii fetei, in sectorul interzis. "Fugind nu rezolvi nimic. Adevarul este ca si soarele, poti sa-l ignori o vreme, dar nu dispare..." Now, it's my turn
![]() ![]() ... to torture you. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Un membru nou la Viperini | Cathleen van den Ham | 9 | 1,980 |
08 Apr 2011, 20:48 Last Post: Eliza G. Blest |
|
La viperini | Hayley M. Alden | 26 | 4,662 |
13 Oct 2010, 17:00 Last Post: Raizen Isildur |