Bine-am venit la .. Viperini !
|
20 Sep 2010, 17:04
|||
|
|||
Si nu aveam de gand sa fiu o simpla privitoare.Aceasta fata, cercetasa. puteam sa jur, puteam sa jur. Eram prea nervoasa, ca sa mai pot sa gandesc limpede. Eram convinsa ca era inraita fana a lui Potter. Bleh, Potter, cand mi-am adus aminte de el dintr-odata pielea mi s-a facut de gaina, si mi-a venit rau. Acest .. ,acest Potter, care ii facea pe otti sa creada ca el este cel mai bun, ca el este slujitorul binelui, si alte prostii. Acest Potter, care-mi facuse intreaga familie sa sufere, si acest Potter, care luase vieti nevinovate.Zambetul meu malefic disparuse, in timp ce ma gandeam la acest cosmar al vietii intregilor viperinii, si ale familiile lor. Insa nu aveam d egand sa ma dau batuta, sau sa refuz Ordinile. Aveam sa lupt pana la capat, o simpla cercetasa nu-mi putea spune nimic, nu ma putea convinge ce sa fac. Insa, eu.., poate aveam nevoie de cineva ca ea, care sa fie inauntru, si nu trebuia sa pierd aceasta ocazie.
''Crysstal, asa spuneai ca te cheama, nu ?'',am intrebat-o, zambind. Fata zambii, satisfacuta, apoi raspunse : ''Desigur ..''. ''Crystal, ai auzit tu .. Ca Harry Potter a fost capturat de Devoratori, nu ?'',am intrebat, incercand sa-mi ascund fericirea. ''Da, desigur ca am auzit. Si banuiesc ca tu fiind viperina, sustii moartea lui'' ''Asa si trebuie!'',am spus, asteptand reactia cercetasei. Katerina Ann. Petrova ![]() ~ Ashlyn Meester ~ ![]() ![]() ![]() Dee ..., vreau sa rulez usor, sa visez, sa fumez ... --Ti me pravis da mechtaya, ti me pravis da se chuvstvat dite -- |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Un membru nou la Viperini | Cathleen van den Ham | 9 | 1,980 |
08 Apr 2011, 20:48 Last Post: Eliza G. Blest |
|
La viperini | Hayley M. Alden | 26 | 4,662 |
13 Oct 2010, 17:00 Last Post: Raizen Isildur |