Bine-am venit la .. Viperini !
|
20 Sep 2010, 17:44
|||
|
|||
Eram constienta de ceea ce as fi vrut sa spun, vroiam sa-i zic ca Harry era eroul nostru, ca el schimbase lumea, dar am continuat sa ma prefac, cu atata pricepere:
"Desigur, cine nu si-ar fi dorit asta? Harry vroia ca cu totii sa credem ca este bun cand de fapt este un.. un...", scuipa ea vorbele acelea urate, dar in ochii Victoriei pareau niste vorbe minunate, zise cu blandete de catre Crystal. Cryss stia ca dragutenia fetei se putea transforma numai in cateva secunde in ura, era constienta de asta, insa vroia ca lucrurile sa ia o alta intorsatura. 'Astept cu nerabdare momentul in care eu voi fi fata cea buna...', gandi ea, simtindu-se o actrita remarcabila. Toata viata ei invatase sa joace teatru, caci prin cate trecuse, avusese mereu nevoie de putine prefacatorie. Deocamdata trebuia sa faca pe prostuta, ca Vicky sa creada ca o poate juca printre degete.Fata ii se parea destul de credula, insa nu proasta, nu, in mod cert nu proasta, poate doar rea. "Stii eu nu am prieteni aici...",incepu Cryss, mascand niste ochi inocenti, care o convinsera pe Victoria. 'Acum urmeaza manipularea', gandi Cryss. Dar... Now, it's my turn
![]() ![]() ... to torture you. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Un membru nou la Viperini | Cathleen van den Ham | 9 | 1,980 |
08 Apr 2011, 20:48 Last Post: Eliza G. Blest |
|
La viperini | Hayley M. Alden | 26 | 4,662 |
13 Oct 2010, 17:00 Last Post: Raizen Isildur |