Bine-am venit la .. Viperini !
|
20 Sep 2010, 17:45
|||
|
|||
'Aceeasi discutie plictisitoare' se gandi Ronnie privindu-le pe cel doua. 'Oare de ce trebuie ca oamenii sa discute mereu despre asta? Zici ca daca Potter e in viata sau nu conteza la ceva. Cand noul Lord al Intunericului va urca pe tron nimeni nu se va mai gandi la acel tradator de sange. Existenta lui nu va schimba cu nimic cursul actiunilor devoratorilor mortii.'
"- O noua viperina?" intreba Ronnie indicand-o pe noua fata "- Da. Eu sunt Victoria, Victoria Salverin" raspunse fata putin aroganta "- Veronica Camille Marybeth Rose. Fiica lui Jacques Dupont" Victoria ramase muta. Stia prea bine cine este acest Jacques Dupont. Era unul dintre cei mai buni Devoratori ai Mortii, la fel ca si tatal sau. "- Ma numes Crystal Shirley daca te intereseaza" spuse cercetasa Ronnie nu-i acorda niciun pic de atentie cercetasei, iar aceasta simti. Viperina era interesata doar de noua "recruta". 'Este perfecta pentru Devoratorii Mortii, mai ales ca tatal ei trebuie s-o fii invatat de mica magie neagra, asa cum a facut si al meu cu mine' my momma { raised } me a prophet
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Un membru nou la Viperini | Cathleen van den Ham | 9 | 1,980 |
08 Apr 2011, 20:48 Last Post: Eliza G. Blest |
|
La viperini | Hayley M. Alden | 26 | 4,662 |
13 Oct 2010, 17:00 Last Post: Raizen Isildur |