Bine-am venit la .. Viperini !
20 Sep 2010, 18:28
Stiam ca asa se va termina... Niste spurcituri, niste, niste....
Ii venea sa explodeze in interiorul ei, dar era aparent calma, avand o infatisare demna. Acum ca totul se terminase, sau asa parea, trebuia sa afle ce vroia de fapt Victoria...
'Sa vedem...', isi zise ea...'Victoria Maxemus Salverin ...Nu-mi zicea nimic cunoscut, dar trebuia sa aiba ceva legatura cu cineva sau ceva de aici. Imposibil ca ea sa fie atat de rea si manipulatoare doar asa, trebuie sa aiba un scop...'
Nu rosti nici o vorba, doar se gandi la toata situatia, apoi in cele din urma gasi o cale de scapare:
"Victoria, cred ca am uitat sa-ti spun un mic secret", incepu Cryss.
"Secret.. ce secret?", tresari fata.
"Haide, vin-o mai aproape, nu trebuie sa auda toata sala.", se auzi vocea lingusitoare a cercetasei.
Banuitoare, Victoria se apropie . Crystal lua paharul de pe masa si il ascunse in spate, caci avea niste planuri nu foarte colorate.O facu pe Vicky sa nu fie atenta, povestindu-i despre Demontori, despre magia neagra,astfel stand la un pas de ea. Cand nimeni nu era interesata sa se uite la ele, ii turna lichidul din pahar in buzunarul robei. Fata tipa, parca arsa. Problema nu era cu ea, ci cu ce se afla in roba, isi dadu seama Cryss. In acele momente de suspans maxim, isi vari mana in roba viperinei si scoase ceva. Erau doar niste hartii.
Se pregatea sa le arunce, cand observa numele... Ashlyn Meester...
Era socata. Nu mai intelegea nimic, insa lua actele si le baga in propria-i roba, apoi disparu...

Now, it's my turn

[Image: 10glirl.gif][Image: 15z4mya.gif]
... to torture you.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Re: Bine-am venit la .. Viperini ! - by Scarlett Soul - 20 Sep 2010, 18:28

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Un membru nou la Viperini Cathleen van den Ham 9 1,981 08 Apr 2011, 20:48
Last Post: Eliza G. Blest
  La viperini Hayley M. Alden 26 4,662 13 Oct 2010, 17:00