Bine-am venit la .. Viperini !
20 Sep 2010, 18:38
Ohh, Vicky, cum ai putut sa fii atat proasta?Cum am putut sa ma las pacalita de idioata aia de cercetasa ? Oricum, speram ca nu vazuse nimic ceea ce era pe foile alea.Incercam sa-mi amintesc ce se afla acolo.. Nu reuseam. Probabil ca erau niste teme.''Ohh, fir-ar!''am gandit, nervoasa, in timp ce-mi amintisem ce era acolo. pe acele foi se aflau date despre sora'mea, biologica, Ashlyn. Speram ca cercetasa nu avea sa spuna nimic, dar .. Trebuia sa fiu mai precauta,si sa-mi repar greseala.Am urmat-o pe hol, alergand. Aveam noroc. Nu era nimeni prin preajma, numai Ronnie, care ma urmase.
''Crucio !'',am spus, indreptandu-mi bagheta spre Crystal.
O priveam pe cercetasa, intinsa pe jos, urland si tipand de durere.Se tavalea pe jos, ca o baba posedata, insa ma simteam bine, facand-o sa sufere. Trebuia sa stie ca nu are voie sa fure ceva de la o viperina.
''Victoria, opreste-te!'',spuse Ronnie zambind.''Poate vine vre-un profesor!''.
''Sectumsempra!'',am spus, urland, fericita, imprastiind pe jos toate cartile.
Ronnie ma impinse la o parte, observand ca cativa oameni erau destul de departe de noi, dar puteau sa-si dea seama ce faceam.
''Vulnera Sanetur!'',soptii Ronnie, apoi toate ranile lui Crystal s-au vindecat.
''Daca spui cuiva, ceva, stii ce te asteapta!'',am spus, zambind.
''Hai sa plecam !'',spuse Ronnie, privind in jur.

Katerina Ann. Petrova

[Image: katerina.jpg]

~ Ashlyn Meester ~

[Image: fkvdpk.jpg]

[Image: 67qpaw.png]

[Image: xomjab.gif]

Dee ..., vreau sa rulez usor, sa visez, sa fumez ...

--Ti me pravis da mechtaya, ti me pravis da se chuvstvat dite --
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Re: Bine-am venit la .. Viperini ! - by Katerina A. Petrova - 20 Sep 2010, 18:38

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Un membru nou la Viperini Cathleen van den Ham 9 1,981 08 Apr 2011, 20:48
Last Post: Eliza G. Blest
  La viperini Hayley M. Alden 26 4,662 13 Oct 2010, 17:00
Last Post: Raizen Isildur