Bine-am venit la .. Viperini !
|
20 Sep 2010, 18:38
|||
|
|||
Ohh, Vicky, cum ai putut sa fii atat proasta?Cum am putut sa ma las pacalita de idioata aia de cercetasa ? Oricum, speram ca nu vazuse nimic ceea ce era pe foile alea.Incercam sa-mi amintesc ce se afla acolo.. Nu reuseam. Probabil ca erau niste teme.''Ohh, fir-ar!''am gandit, nervoasa, in timp ce-mi amintisem ce era acolo. pe acele foi se aflau date despre sora'mea, biologica, Ashlyn. Speram ca cercetasa nu avea sa spuna nimic, dar .. Trebuia sa fiu mai precauta,si sa-mi repar greseala.Am urmat-o pe hol, alergand. Aveam noroc. Nu era nimeni prin preajma, numai Ronnie, care ma urmase.
''Crucio !'',am spus, indreptandu-mi bagheta spre Crystal. O priveam pe cercetasa, intinsa pe jos, urland si tipand de durere.Se tavalea pe jos, ca o baba posedata, insa ma simteam bine, facand-o sa sufere. Trebuia sa stie ca nu are voie sa fure ceva de la o viperina. ''Victoria, opreste-te!'',spuse Ronnie zambind.''Poate vine vre-un profesor!''. ''Sectumsempra!'',am spus, urland, fericita, imprastiind pe jos toate cartile. Ronnie ma impinse la o parte, observand ca cativa oameni erau destul de departe de noi, dar puteau sa-si dea seama ce faceam. ''Vulnera Sanetur!'',soptii Ronnie, apoi toate ranile lui Crystal s-au vindecat. ''Daca spui cuiva, ceva, stii ce te asteapta!'',am spus, zambind. ''Hai sa plecam !'',spuse Ronnie, privind in jur. Katerina Ann. Petrova ![]() ~ Ashlyn Meester ~ ![]() ![]() ![]() Dee ..., vreau sa rulez usor, sa visez, sa fumez ... --Ti me pravis da mechtaya, ti me pravis da se chuvstvat dite -- |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Un membru nou la Viperini | Cathleen van den Ham | 9 | 1,981 |
08 Apr 2011, 20:48 Last Post: Eliza G. Blest |
|
La viperini | Hayley M. Alden | 26 | 4,662 |
13 Oct 2010, 17:00 Last Post: Raizen Isildur |