Bine-am venit la .. Viperini !
|
20 Sep 2010, 19:50
|||
|
|||
Nu realizasem acest lucru inainte, chiar daca mama imi spunea tot timpu sa stau departe de magia neagra in jurul scolii. Off, trebuia sa ma controlez, chiar daca ma infuriam foarte repede.Am privit-o speriata pe Ronnie, apoi am oftat, bagandu-mi capul sub chiuveta, apoi dand drumul apei rece sa curga.Ma linistisem, iar acum puteam sa discut normal, fara sa ma enervez.
''Nu va spune nimic.'',am spus, serioasa. ''Nu puteam sti sigur. Ne vom ocupa de ea daca spune ceva'', a raspuns ea, serioasa. ''A fost o prostie,ai dreptate, Ronnie. O sa incerc sa ma abtin !'',am oftat. ''Stiu ca iti este greu sa te abtii, insa trebuie sa ramai printre noi.Nu poti fii exmatriculata deja, ok?'',spuse Ronnie, sprijindu-si mana de umarul meu. ''Am inteles!'',am suspinat cu greu. ''Ce facem cu cercetasa?''am intrebat-o pe Ronnie, zambind satisfacuta. Katerina Ann. Petrova ![]() ~ Ashlyn Meester ~ ![]() ![]() ![]() Dee ..., vreau sa rulez usor, sa visez, sa fumez ... --Ti me pravis da mechtaya, ti me pravis da se chuvstvat dite -- |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Un membru nou la Viperini | Cathleen van den Ham | 9 | 1,981 |
08 Apr 2011, 20:48 Last Post: Eliza G. Blest |
|
La viperini | Hayley M. Alden | 26 | 4,662 |
13 Oct 2010, 17:00 Last Post: Raizen Isildur |