Bella Emily Rose
|
20 Sep 2010, 21:49
|||
|
|||
Draga jurnalule ,
[URL=http://img834.imageshack.us/i/parise.jpg/][img]<span style="color:#f00">[Trebuie sa fiti <a href="/profile.forum?mode=register&/register?redirect=%2Ft2230p165-bella-emily-rose">inscris si <a href="/login.forum?/login?redirect=%2Ft2230p165-bella-emily-rose">conectat pentru a vedea acest link]</span> Astazi m'am simtit mult mai bine . Pot spune pentru prima oara ca ma simt fericita , chiar daca nu am un motiv suficient de bun . Se pare ca nu m'am inselat in privinta cititului . E o metoda foarte buna de relaxare . Imi ocupa o mare parte din timp si imi tine la distanta gandurile mele sumbre din ultima vreme . Datorita Isabellei , vreau sa ma apuc de o carte , care sunt sigura ca va merita , dar nu acum . Deocamdata citesc " Gazda " si trebuie sa recunosc ca la inceput mi se parea putin plictisitoare , dar acum mi'am schimbat radical parerea . E superba , desi abia astept sa o termin si sa trec la urmatoarea carte de pe imensa mea lista . Probabil o sa ajung un soarece de biblioteca , dar nu imi pasa . E ceva care chiar imi place cu adevarat . Deja am senzatia ca mi'e dor de el . Inca nu mi'a disparut de tot , dar am inceput sa ma obisnuiesc cu golul din piept si poate intr'o zi .. va disparea de tot. Stiu ca va mai dura ceva timp ,dar asta e. Tot ce pot face este sa astept . Nu cred ca voi reusi sa'l uit de tot vreodata . A facut parte din viata mea , si inca mai face . O data cu el , a disparut si o bucata din mine . Si chiar e dureros. - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Avatare Bella | Kennya Allen | 12 | 4,375 |
03 Jan 2011, 00:01 Last Post: Isabelle Smith |