Bine-am venit la .. Viperini !
|
21 Sep 2010, 17:42
|||
|
|||
Era epuizata. Transpiratia ii curgea de-alungul gatului, facand-o sa strambe din nas... Dar nu mai conta nimic, trebuie sa vorbeasca cu Ashlyn. Avea ea niste planuri...
Se ridica de pe podeaua rece, unde o lasasera fetele si se uita in jur, insa nimeni nu avea atata curaj incat sa intrebe ce se intamplase, doar priveau inmarmuriti. Impinse cativa colegi in laturi si fugi spre camera lui Ashlyn. Singurul obstacol ce le despartea era usa, dincolo de care probabil statea Ashlyn ascultand muzica, folosind tehnologia Incuiatilor, pe care inca o iubea, banuia Cryss... Isi impinse mana puternic pe clanta si arunca o privire sumbra spre camera, dar nu zari nimic. Ashlyn nu era acolo... "Off, doamne, cand am si eu odata nevoie de tine, de ce nu esti aici ?",tipa cercetasa.Apoi ofta din nou. Isi limpezi mintea si incerca sa-si aduca aminte ce citise in jurnalul lui Ashlyn, cand aceasta era la baie.Era ceva acolo... ceva, ceva ce ii statea pe varful limbii.Acum stia... Padurea Interzisa... Alerga cat o tineau picioarele, atragand destul de mult atentia, insa nu mai conta nimic, doar prietena ei. Stia ca acum toata lumea credea ca o tradase, dar de fapt ea tocmai aflase esenta lucrurilor. Inainta pana la copacul unde se intalnisera pentru prima data, pe atunci era si Aylee acolo, dar acum nu era decat... decat ASHLYN .. 'Okay, Okay.... pot sa o fac', gandi cercetasa. O prinse de brat, iar aceasta tresari. Isi dadu seama ca plangea, insa ii sterse lacrimile si ii spuse ca acum nu avea timp de nimic altceva. "Ai o sora", ii zise scurt. "Sora, sora, ce vrei sa spui ?", paru Ashlyn uluita. "Ai o sora", repeta Crystal contiincioasa si scoase actele din buzunarul robei, apoi i le inmana. Ceva le intrerupse, era.... Now, it's my turn
![]() ![]() ... to torture you. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Un membru nou la Viperini | Cathleen van den Ham | 9 | 1,981 |
08 Apr 2011, 20:48 Last Post: Eliza G. Blest |
|
La viperini | Hayley M. Alden | 26 | 4,662 |
13 Oct 2010, 17:00 Last Post: Raizen Isildur |