Bine-am venit la .. Viperini !
|
21 Sep 2010, 18:07
|||
|
|||
Am privit mirata catre verisoara mea, uluita. Am apucat hartiile pe care mi le-a intins, inchizand mp4-ul.Crystal parea foarte speriata, ca si cum o fantoma tocmai o atacase. Am privit-o inca odata ,apoi am privit hartiile. Nu puteam sa deslusec nimic, doar acteva cuvinte :''Ashlyn Meester, tema biologie, sa nu ma feresc, Oridinile'',apoi am pufnit amuzata, inmanandu-i foile inapoi.
''Ce-i cu asta?Nu inteleg nimic, Cryss!''am soptit, oarecum speriata de comprotamentul verisoarei mele. ''Ce ?Cum?'',a spus ea confuza. ''Ai chef de glume!''mi-am dat seama, apoi am inceput sa rad.''Hai sa plecam in castel..'' ''Nu Ashlyn, asculta-ma!!Ai o sora, este reeeaa. este diabolica.. Ma asculti ?'', a spus ea, tremurand. M-am oprit nervoasa, si am impins-o la o parte pe Crystal revoltata. ''De ce imi spuneti toti ca am o sora?'',am spus, nervoasa. ''Pnetru ca ai ..'',a tipat ea. ''Eu nu o cunosc, si sunt destul de confuza, fratilor!!''am spus, plecand nervoasa de langa Cryss. ![]() Nu ezitati ! De la Zonko sa cumparati ! ![]() ~Cercetasii sunt cei mai tari ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Un membru nou la Viperini | Cathleen van den Ham | 9 | 1,981 |
08 Apr 2011, 20:48 Last Post: Eliza G. Blest |
|
La viperini | Hayley M. Alden | 26 | 4,662 |
13 Oct 2010, 17:00 Last Post: Raizen Isildur |