Bella Emily Rose
|
23 Sep 2010, 23:00
|||
|
|||
Draga jurnalule ,
[URL=http://picasion.com/][img]<span style="color:#f00">[Trebuie sa fiti <a href="/profile.forum?mode=register&/register?redirect=%2Ft2230p165-bella-emily-rose">inscris si <a href="/login.forum?/login?redirect=%2Ft2230p165-bella-emily-rose">conectat pentru a vedea acest link]</span> Nu inteleg de ce , dar viata mea incepe sa revina cat de cat la normal . Cred ca o sa invat sa zambesc din nou si asta datorita lui D. Adica . e mereu aici pentru mine , cand am nevoie de ajutor . Si imi place atunci cand ma ia in brate , fara sa ii spun ca am nevoie de asta . Pur si simplu stie cand nu sunt in apele mele . Ma cunoaste foarte bine si apreciez asta . E intr'adevar . prea perfect ca sa fie adevarat . Si am iesit si astazi afara . Ma asteptat sa fie o zi banala , dar nu a fost chiar asa . Am ras cat de tare am putut , fara sa imi pese ca ceilalti se uitau la mine ca la un extraterestru . Am fost si putin . necrutatoare , dar oricum , cui ii pasa ? Si . m'am ales si cu niste magneti . Stiu ca e sec , dar macar am cu ce sa ma joc . Inca sunt fericita . Nimic nu poate sa imi schimbe starea asta . Poate e ceva malefic . O alta latura ascunsa de a mea . Banuiesc ca incep sa delirez . - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Avatare Bella | Kennya Allen | 12 | 4,371 |
03 Jan 2011, 00:01 Last Post: Isabelle Smith |