Priam vraja esuata langa lac
|
25 Sep 2010, 18:21
|||
|
|||
Hey au trecut deja cateva saptamani la Hogwarts m-am gandit sa fac o plimbare pe langa lac! chiar ar fi foarte frumos ...zis si facut insfac cartea de farmece de pe pat si ies alergand catre lac ajuns acolo ma asez langa un steja batran ...Sus pe deal erau doi elevi din ani mai mari care se duelau pentru mine era ceva nemaipomenit abia vazusem primul meu duel....
-Ce ar fi sa incerc si eu ce fac ei . Zis si facut imi scot bagheta din lemn de stejar cu miez de inima de dragon albastru.. Incep cu cateva farmece usoare! Primul farmec invatat in clasa de magie!..stiu ca nu era indicat sa folosesc magia inafara clasei dar totusi incep indrept bagheta catre un bolovan si strig! -Wingardium leviosa! bolovanul se ridica usor usor! ma descurcam foarte bine! -Da asta este am reusit prima vraja! eram extaziat de reusita mea ! -Poate ar fi timpul sa exersez ceva mai interesant imi zic eu! -Accio....iar cartea de farmece veni la mine! Citesc in ea doua trei vraji si ma pun iar pe treaba ! -Depulso...iar cartea se aseaza iar langa copac! Indrept bagheta catre bolovan si strig bombarda! o scanteie rosie iese din bagheta si face farame bolovanul! ma gandesc sa mai incerc iar vraja! Indrept bagheta catre alt bolovan strigand -Deplso...iar o raza alba de lumina scanteie chiar in fata mea cauzandu-mi o rana la mana destul de urata!...putin buimac ma ridic in genunchi imi iau bagheta de jos dupa ce eram putin ametit si o indrept catre carte -Accio carte...cartea ateriza chiar in poala mea! O deschid greoi si caut la farmece de revitalizare! Dar durerea era insuportabila asa ca lesinasem ! -Poate nu voi sfarsi chiar din primul an!..acesta imi era singurul gand! |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Vraja in Amurg | Alice Swan | 22 | 3,150 |
11 Dec 2010, 21:45 Last Post: Raizen Isildur |
|
Povesti langa lac ( Concurs RPG ) | Charlotte Ambrosine | 37 | 5,406 |
19 Nov 2008, 21:18 Last Post: Hermione McGonagall |
|
primul sarut de langa lac | Hermione Potter | 23 | 5,019 |