In lupta cu a nu uita!
|
27 Sep 2010, 22:52
|||
|
|||
Doamne ma impresionezi pe zi ce trece
Asa am cateva lucruri care le ador Quote:“Ma-ntreb cum am putea trai fara-a ne sti si-a ne iubi?” Semnata M.EUn lucru atat de trist... parca in lumea asta mare se intalnesc 2 suflete ce sunt constiente una de cealalta, isi impartasesc priviri ce destainuie secrete, insa nu-si destainuie iubirea... Quote:-O sa ne vedem peste zece ani sa vedem daca ma vei privi la fel… Un lucru atat de sentimental.... Si cel mai frumos este : Quote:Spune întotdeauna ce simti si fa ceea ce gandesti. Daca as sti ca asta ar fi ultima oara cand te voi vedea dormind, te-as îmbratisa foarte strans si l-as ruga pe Dumnezeu sa fiu pazitorul sufletului tau. Daca as sti ca asta ar fi ultima oara cand te voi vedea iesind pe usa, ti-as da o îmbratisare, un sarut si te-as chema înapoi sa-ti dau mai multe. Daca as sti ca asta ar fi ultima oara cand voi auzi vocea ta, as înregistra fiecare dintre cuvintele tale pentru a le putea asculta o data si înca o data pana la infinit. Daca as sti ca acestea ar fi ultimele minute în care te-as vedea, as spune “te iubesc” si nu mi-as asuma, în mod prostesc, gandul cã deja stii Frumos De multe ori visez.. de fapt mereu visez, numai ca uneori visez acest lucru Insa nu uita : Cand totul pare imposibil, atunci noi (oamenii) suntem singurii posibili sa schimbe lumea... Now, it's my turn
![]() ![]() ... to torture you. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
In lupta cu a nu uita II! | Oliver C.S. Queen | 6 | 2,097 |
05 Oct 2010, 22:54 Last Post: Scarlett Soul |
|
Harry Potter si Lupta Pentru Dreptate | Avril Arakawa | 9 | 3,200 |
30 Dec 2007, 20:59 Last Post: Angela Slytherin |