Bella Emily Rose
|
28 Sep 2010, 12:47
|||
|
|||
Draga jurnalule ,
[URL=http://img199.imageshack.us/i/635add1d5cb83b07d85a89c.jpg/][img]<span style="color:#f00">[Trebuie sa fiti <a href="/profile.forum?mode=register&/register?redirect=%2Ft2230p180-bella-emily-rose">inscris si <a href="/login.forum?/login?redirect=%2Ft2230p180-bella-emily-rose">conectat pentru a vedea acest link]</span> Poate pur si simplu , mie nu imi este sortit sa fiu fericita . Suna banal , dar am senzatia ca asa e . Intr'o secunda , totul se poate ruina . Si e asa de . aiurea . Habar nu am ce sa fac . Sa fiu eu fericita si sa ii ranesc pe altii , sau sa ma ranesc pe mine si sa'i vad pe ei zambind ? E atat de greu . M'am saturat . As vrea sa nu mai exist . E prea complicat . De ce naiba trebuie sa fie asa ? Ma simt confuza . Nu sunt in stare de nimic . O sa las timpul sa treaca si poate asa se vor vindeca toate ranile . Amintirile vor disparea treptat , iar eu voi ramane doar o stanca . ...What is Love... - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Avatare Bella | Kennya Allen | 12 | 4,364 |
03 Jan 2011, 00:01 Last Post: Isabelle Smith |