Thread Closed 
~Trecut si viitor~
28 Sep 2010, 15:15
Am urcat in tren putin increzatoare si entuziasmata...
M-am asezat in compartimentul in care eu ma duc in fiecare an..Cu gandurile mele cu tot..Zambeam si am zis cu voce tare fara sa-mi dau seama:
-Ce repede au trecut trei ani...Ce repede a sosit al patrulea...
Ma gandeam cu melacolie la cele rele si cele bune de anul trecut...Ma gandeam cu nostalgie la plimbarile mele cu prietenii prin diferite locuri,prin multe peripetii prin care am trecut pana acum...
Aveam atatea ganduri de asternut pe hartie ,asa ca nu am mai asteptat nici macar o secunda si am inceput sa scriu in jurnalul meu.
Nu mi-am dat seama cat de repede am scris,dar am observat intr-o doara cand am respirat si eu putin ca erau mai mult de doua pagini..Si inca mai aveam...
Am chicotit cand am vazut ca am scris mai mult de o pagina despre trecut,acum trebuia sa scriu despre viitor..Despre un nou an la Hogwarts,un an de la care ma asteptam sa fie minunat,sa aflu cat mai multe , sa ma plimb din nou in fiecare seara pe lacul care ma asteapta,ca de obicei..Zilnic...
Gandurile mele despre trecutul si viitorul meu au fost intrerupte in momentul in care cineva a intrat in compartiment ..Nu ridicasem capul,nu observasem cine era!...

[Image: giphy.gif]
Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
~Trecut si viitor~ - by Rosalie Vivienne Alden - 28 Sep 2010, 15:15
Re: ~Trecut si viitor~ - by Luna Slytherin - 28 Sep 2010, 20:23
Re: ~Trecut si viitor~ - by Luna Slytherin - 28 Sep 2010, 21:53
Re: ~Trecut si viitor~ - by Luna Slytherin - 28 Sep 2010, 22:09
Re: ~Trecut si viitor~ - by Jenny Spring - 28 Sep 2010, 22:20
Re: ~Trecut si viitor~ - by Luna Slytherin - 01 Oct 2010, 11:08
Re: ~Trecut si viitor~ - by Roxanne Evans - 05 Oct 2010, 21:33
Re: ~Trecut si viitor~ - by Luna Slytherin - 06 Oct 2010, 17:36