~Trecut si viitor~
|
28 Sep 2010, 21:53
|||
|
|||
Nici macar nu auzise intrebarea lui Rosalie , in loc de asta privind coperta Luna simti diferite lucruri - una dintre acele sentimente fiind incantarea ca vedea fata acelui invins ... sau nu chiar atat de invins , nu se stie ... dupa atata timp cat incercase sa se convinga ca el era pentru totdeuna infrant . Apoi trecu prinalte cateva simtaminte prin care putea trece ea , ca cineva care fusese pregatit sa devina Devorator insa nu putea accepta .
Apoi isi imagina ce gandea un Devorator adevarat : ei ar fi putut sa treaca prin mult mai multe decat ea , amintindu-si zilele in care ei erau la putere , apoi prima infrangere a conducatorului lor , dupa care ceea ce urmase si ziua in care Harry Potter castigase . Toate aceste amintiri provocate de simpla poza . Inainte sa isi dea seama ce face incerca sa citeasca coperta insa nu vazu nicaieri numele de Voldemort si nici Harry , cand Victoria spuse : -La ce te uiti ? -Incercam sa citesc , raspunse Luna . Au vreun articol despre Voldemort sau Harry ? Astepta raspunsul . OOC : am trimis in acelasi timp , deci mai modific putin la mine . Am modificat . ![]() Nu faceti power-play cu personajul meu |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|