~Un nou inceput ~
29 Sep 2010, 19:03
Capitolul II~

Povestea unui sfarsit~

Shelby a citit un timp apoi s-a plictisit,..Dar in mod straniu,nici macar nu se gandea la Austin..Poate de acest

lucru avea nevoie pentru inceput,o plimbare ca sa-si mai limpezeasca gandurile..Apoi i-a venit ideea sa mearga

la cumparaturi fiindca nu a mai facut acest lucru de mult timp..Chiar foarte mult..Insa a uitat de carte..Cand s-a

ridicat ,cartea a cazut de pe genunchii ei direct pe piciorul unui baiat tanar,avea varsta aproximativ ca a

ei..Nici nu s-a gandit sa ii ceara scuze,pana in momentul cand a strigat:
-Aaaauuu!(cartea era destul de grea)...
Shelby ii admira frumusetea ,pana cand si-a dat seama de ceea ce a facut si a spus:
-Off,imi pare rau..Iarta-ma,sunt atat de adormita...
A vrut sa se aplece sa ia cartea,dar acel baiat misterios a spus:
-Hei,ce faci? Esti o domnisoara ,nu te poti apleca sa iei ceva,din moment ce sunt eu aici!
Shelby a zambit la vorbele tanarului si gandea,, Austin niciodata nu a vorbit atat de bland cu mine,,...si a

suspinat..
-Ce e cu tine? Am zis ceva nepotrivit? Scuza-ma daca am gresit cu ceva..Eu sunt Bill White..
-Eu sunt Shelby Stephen,a raspuns fata minunandu-se de vocea blanda a lui...Bill...
Un gand ciudat trecu prin mintea lui Shelby de parca ar sti ca ar ur,a ceva frumos...
,,Cred ca a inceput povestea de sfarsit ,Austin, cred ca in sfarsit te voi uita,,..
Apoi se invinovatise intr-un fel pentru ce gandise....Adica nici nu-l cunostea ...

[Image: giphy.gif]
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
~Un nou inceput ~ - by Rosalie Vivienne Alden - 28 Sep 2010, 22:19
Re: ~Un nou inceput ~ - by Oliver C.S. Queen - 29 Sep 2010, 01:31
Re: ~Un nou inceput ~ - by Ashlyn Meester - 29 Sep 2010, 17:27
Re: ~Un nou inceput ~ - by Oliver C.S. Queen - 29 Sep 2010, 17:29
Re: ~Un nou inceput ~ - by Ashlyn Meester - 29 Sep 2010, 17:58
Re: ~Un nou inceput ~ - by Rosalie Vivienne Alden - 29 Sep 2010, 19:03
Re: ~Un nou inceput ~ - by Bell Evans - 29 Sep 2010, 19:07
Re: ~Un nou inceput ~ - by Katerina A. Petrova - 29 Sep 2010, 19:08