Rowling in Oprah Show: "Potter inca exista in capul meu, as putea scrie cu siguranta 8 sau 9"
|
01 Oct 2010, 21:34
|||
|
|||
Cititoarea MuggleNet, Cindy, a anunþat cã The Oprah Winfrey Show a fost deja difuzat in orasul ei natal din Chicago pe ABC 7. Interviu a fost axat în principal pe durata de viaþã a autoarei JK Rowling si cu câteva întrebãri specifice la seria Potter.
Ca atentie, la intrebarea dacã ea va scrie Potter din nou, ea a spus: "Sunt toþii încã în mintea mea. As putea scrie cu siguranta 8 sau 9.." Dacã ea va continua sau nu scrierea: "Categoric, literalmente nu ma pot opri. Mi-ai putea lega mâinile la spate, dar am sã scriu pentru sãnãtatea mea mintalã.." Ea a mai spus ca Michael Jackson s-a apropiat de ea cu privire la un muzical Harry Potter, dar ea l-a refuzat. Pentru o acoperire completã a interviului, vom fi din nou aici, live blogging la 4 dupa amiaza, ora locala, atunci când va difuzat pe Coasta de Est. Multumiri lui Cindy inca o data pentru citate! Sursa: www.mugglenet.com Traducere: Kennya Isildur ( www.darkmark.org ) "Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring."
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|