Rowling in Oprah Show: "Potter inca exista in capul meu, as putea scrie cu siguranta 8 sau 9"
|
01 Oct 2010, 21:50
|||
|
|||
Si pe mine m-a socat faza cu MJ. Si vorbeam cu Isa ca refuzul a fost prea mult pentru el. I-a ajuns la inima. La propriu! Si de aia a murit. =)))
Faza mega epica: Adriana: Si MJ a fost refuzat RAiZEN Isildur: MJ ? Adriana: Michael Adriana: Jackson RAiZEN Isildur: da stiu RAiZEN Isildur: dar nu inteleg RAiZEN Isildur: refuzat ? RAiZEN Isildur: MJ e mort Adriana: A vrut sa faca muzical pt Harry Potter Adriana: dar a fost refuzat Adriana: Cica e mort Adriana: ))))))))))))))))))))))))))))))) ___________________________________ Deci va dati seama ce ar insemna un nou volum? In tot acest timp ea sa scrie si noi sa nu stim nimic. Ar genera o adevarata nebunie. Va imaginati? Plus ca acum a facut o declaratie foarte serioasa. Nu a refuzat categoric ca pana acum. Dar v-am spus, s-ar putea doar sa fi spus ca ea isi continua aventura numai pentru propria persoana. "Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring."
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|