Bella Emily Rose
|
01 Oct 2010, 23:03
|||
|
|||
Draga jurnalule ,
[URL=http://img443.imageshack.us/i/lovemetenderbyforbidden.jpg/][img]<span style="color:#f00">[Trebuie sa fiti <a href="/profile.forum?mode=register&/register?redirect=%2Ft2230p180-bella-emily-rose">inscris si <a href="/login.forum?/login?redirect=%2Ft2230p180-bella-emily-rose">conectat pentru a vedea acest link]</span> Pana la urma , chiar daca nu m'am intalnit cu el astazi , nu a fost atat de rau . Am reusit sa zambesc , poate chiar mai mult decat deobicei . Datorila lui D. , viata mea prinde culoare . E atat de placut sa stiu ca cineva chiar tine la mine si ca ii pasa de ceea ce se intampla cu mine . E atat de placut cand ma ia in brate si ma saruta usor pe obraz . E mai mult decat un frate . E tot ceea ce mi'am dorit . Mai mult decat un prieten . E pur si simplu . Totul . Si cel mai mult apreciez la el ca are incredere in mine si ca ma sustine , atunci cand eu nu sunt in stare sa o fac . - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Avatare Bella | Kennya Allen | 12 | 4,361 |
03 Jan 2011, 00:01 Last Post: Isabelle Smith |