Bella Emily Rose
|
02 Oct 2010, 23:28
|||
|
|||
Draga jurnalule ,
[URL=http://img375.imageshack.us/i/silentlyinlovebymscrys.jpg/][img]<span style="color:#f00">[Trebuie sa fiti <a href="/profile.forum?mode=register&/register?redirect=%2Ft2230p195-bella-emily-rose">inscris si <a href="/login.forum?/login?redirect=%2Ft2230p195-bella-emily-rose">conectat pentru a vedea acest link]</span> Cu fiecare clipa sunt tot mai confuza . Nici macar nu stiu ce vreau , dar nu stiu nici ce vor altii de la mine . As vrea din nou sa dispar. As vrea sa ma pierd in intuneric si sa nu ma mai pot intoarce . A fost o zi plina de surprize . si cam toate neplacute . Desi nu prea vroiam sa mai ies afara , totusi am facut'o . Ma plictiseam prea tare . La inceput totul era bine. Eram cu zambetul pe buze , pana cand a aparut el . De ce ? Chiar trebuie sa imi rapesca fiecare clipa de fericire ? A inceput din nou cu vechiurile obiceiuri , si asta ma face sa sufar . Ma raneste , si cred ca nici macar nu isi da seama . Apoi am devenit precum o jucarie veche aruncata intr'un colt . Fix asa m'am simtit . Eram atat de neinsemnata , prin acea multime de oameni. M'am bucurat enorm cand l'am vazut pe frate'miu . El a fost singurul caruia i'a pasat de mine . A fost aici pentu mine , si apreciez enorm gestul lui . M'a imbratisat si am simtit cum grijile mele dispar . Fiecare sentiment de nesiguranta imi parasea corpul ,pana cand a plecat . Am simtit cum disperarea ma cuprinde din nou si am incercat sa imi golesc mintea , dar era imposibil. - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Avatare Bella | Kennya Allen | 12 | 4,364 |
03 Jan 2011, 00:01 Last Post: Isabelle Smith |