Jessica's mind.
04 Oct 2010, 21:43
[center]04.10.2010
Pfff, deci ziua asta a fost pe de oparte buna si pe de alta parte rea:| Sa va povestesc..
Am ajuns la scoala si prima ora am avut sport. Proful ne-a tinut doar o jumatate de ora , (pentru ca am facut afara din cauza ca sala e in constructii etc:-@) timp in care am facut inalzirea si am dat de vreo doua-trei ori la cos Finna. Si da, noi facem baschet:> Apoi, cand sa ma schimb in uniforma, descopar ca nu am cravata. Si ma rog ,nu eram singura pentru ca majoritatea ori isi uitasera pantofii,pantalonii ori nu stiau nimic la viitorul test.
Urmatoarea ora : fizica. La fizica am masurat lungimi, volume si alte chestii. Profu' e destul de de treaba , DAR trebuie sa fim smirna la el la ora. A da si ne vorbeste cu "dumneavoastra"
Apoi a urmat infricosatorul test la mate. Hm ,inainte de test toata lumea tipa ca NU VREM TEST si bine au facut. S-a dovedit a fi destul de simplu(dar pe numere, chestie care ne-a cam enervat pentru ca nu puteam copia si profa' deja ne amenintase cu nota 18-|) Asaaaa......
Celelalte ore au fost destul de normale:ascultat,predat,blablabla:-@
Inafara de ultima ora , (pe care am avut-o cu dirigintele). Cand a intrat in clasa ne-a tinut 15 min in picioare pentru ca era mizerie in clasa. La sfarsitul orei, ne-a pus sa facem CURAT chiar daca nu era mizeria noastra Si eu aveam prega. In fine, i-am zis ca nu pot si el "Nu eu va pun pregatirile. E ultima data cand te mai las sa pleci , ai auzit?" Oo Doamnee
Si restul zilei a fost destul de normala: prega,mancare,somn,mancare etcFinna)=)) Si acum, iata-ma postand pe DM Happywide Mda, deci vorbim maine(probabil) A si apropo:

MAINE NU SE FACE SCOALAAAAAAAA\M/\M/\M/!!!!!

byeeeKiss
[/center]

~For you,I'm Jess.

[Image: rollins.jpg]

[Image: f4qpu9.jpg]

Cele mai bune produse!

O mare dragoste este de neconceput fãrã o mare inteligenþã; inteligenþa este egalã cu profunzimea sufletului; iatã de ce sufletele mari ating culmile umanismului; tot ele sunt ºi mari inteligenþe.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Jessica's mind. - by Jessica F. Jersey - 04 Oct 2010, 21:43
Re: Jessica's mind. - by Jessica F. Jersey - 06 Oct 2010, 20:45
Re: Jessica's mind. - by Jessica F. Jersey - 10 Oct 2010, 17:14
Re: Jessica's mind. - by Jessica F. Jersey - 29 Oct 2010, 14:04
Re: Jessica's mind. - by Jessica F. Jersey - 30 Oct 2010, 16:42
Re: Jessica's mind. - by Jessica F. Jersey - 31 Oct 2010, 16:58
Re: Jessica's mind. - by Jessica F. Jersey - 02 Nov 2010, 18:19
Re: Jessica's mind. - by Jessica F. Jersey - 03 Nov 2010, 18:04
Re: Jessica's mind. - by Jessica F. Jersey - 04 Nov 2010, 22:58