Jessica's mind.
|
04 Oct 2010, 21:43
|||
|
|||
[center]04.10.2010
Pfff, deci ziua asta a fost pe de oparte buna si pe de alta parte rea:| Sa va povestesc.. Am ajuns la scoala si prima ora am avut sport. Proful ne-a tinut doar o jumatate de ora , (pentru ca am facut afara din cauza ca sala e in constructii etc:-@) timp in care am facut inalzirea si am dat de vreo doua-trei ori la cos ![]() Urmatoarea ora : fizica. La fizica am masurat lungimi, volume si alte chestii. Profu' e destul de de treaba , DAR trebuie sa fim smirna la el la ora. A da si ne vorbeste cu "dumneavoastra" Apoi a urmat infricosatorul test la mate. Hm ,inainte de test toata lumea tipa ca NU VREM TEST si bine au facut. S-a dovedit a fi destul de simplu(dar pe numere, chestie care ne-a cam enervat pentru ca nu puteam copia si profa' deja ne amenintase cu nota 18-|) Asaaaa...... Celelalte ore au fost destul de normale:ascultat,predat,blablabla:-@ Inafara de ultima ora , (pe care am avut-o cu dirigintele). Cand a intrat in clasa ne-a tinut 15 min in picioare pentru ca era mizerie in clasa. La sfarsitul orei, ne-a pus sa facem CURAT chiar daca nu era mizeria noastra Si eu aveam prega. In fine, i-am zis ca nu pot si el "Nu eu va pun pregatirile. E ultima data cand te mai las sa pleci , ai auzit?" Oo Doamnee Si restul zilei a fost destul de normala: prega,mancare,somn,mancare etc ![]() ![]() MAINE NU SE FACE SCOALAAAAAAAA\M/\M/\M/!!!!! byeee ![]() ~For you,I'm Jess. ![]() ![]() Cele mai bune produse! O mare dragoste este de neconceput fãrã o mare inteligenþã; inteligenþa este egalã cu profunzimea sufletului; iatã de ce sufletele mari ating culmile umanismului; tot ele sunt ºi mari inteligenþe. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
Jessica's mind. - by Jessica F. Jersey - 04 Oct 2010, 21:43
Re: Jessica's mind. - by Jessica F. Jersey - 06 Oct 2010, 20:45
Re: Jessica's mind. - by Jessica F. Jersey - 10 Oct 2010, 17:14
Re: Jessica's mind. - by Jessica F. Jersey - 29 Oct 2010, 14:04
Re: Jessica's mind. - by Jessica F. Jersey - 30 Oct 2010, 16:42
Re: Jessica's mind. - by Jessica F. Jersey - 31 Oct 2010, 16:58
Re: Jessica's mind. - by Jessica F. Jersey - 02 Nov 2010, 18:19
Re: Jessica's mind. - by Jessica F. Jersey - 03 Nov 2010, 18:04