Vraja in Amurg
|
09 Oct 2010, 17:51
|||
|
|||
-Deci,Alice ..Nu ,nu ai inteles ,mie mi-e teama de altceva! Am o presimitire urata,tresar numai cand ma gandesc la acest lucru. Acum cateva secunde cand am tresarit ma gandeam la cu totul altceva..
Stii tu,temerile mele sunt altele..Jake nu vrea sa devina un Devorator,asta este problema. A fost o greseala cand el a intrat la Viperini,el nu voia acolo,am lamuri asta. Dar cel mai mult mi-e frica pentru faptul ca eu stiu ca el se va impotrivi si il vor... Nu stiu,dar nu as dori ca presimtirile mele sa se indeplineasca niciodata... Dar hai,te rog spune-mi ce te macina pe tine,ce ai patit? Ai incredere in mine... Cand Alice voia sa zica ceva am vazut-o pe Sabri ,bufnita mea apropiindu-se.. Tot ce am putut sa rostesc a fost: -Oooo,nu,nu,nu,nu,nu! Sabri isi deschise ciocul si imi inmana o scrisoare .Era de la mama: Quote: Draga mea,nici nu stiu cum sa incep ,dar vezi tu...Jake..s-a impotrivit...Cuiva ...foarte puternic..Si...Off,nu vreau sa fiu tocmai eu care iti zice acest lucru,dar...Au aruncat spre el..Blestemul ..Avra Kadevra si nu...S-a mai putut face nimic,Jake a ..ei bine,a murit.. Cand am incheiat de citit aceste randuri m-am zvarcolit prin iarba urland ,plangand,tipam ...Alice se uita la mine nedumerita si i-am dat scrisoarea. Apoi revenindu-mi putin i-am raspuns mamei: Quote: Ma voi razbuna. Nu eram in stare sa scriu mai mult.I-am dat scrisoarea lui Sabri si i-am facut semn sa plece.Apoi am continuat sa strig de durere. ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Priam vraja esuata langa lac | Oliver C.S. Queen | 34 | 5,361 |
07 Oct 2010, 20:28 Last Post: Raizen Isildur |
|
Amurg de iarna | Chloe Wai | 5 | 1,597 |
15 Feb 2009, 17:19 Last Post: Kim Ryan |