Moarte. Durere. Lacrimi.
|
10 Oct 2010, 18:55
|||
|
|||
"Tu... tu...... nemiloas-o..... ! Ce mi-ai facut ? Bree ajuta-ma... Am nevoie de tine... ajuta-ma !", dar nu-i raspunse nimeni, doar poate durerea si groaza unei morti premature.
'Fi calma.. caci Frica este ucigasul mortii.Frica este moartea cea lenta aducatoarea anihilarii complete.Voi infrunta frica, o voi lasa sa treaca peste mine si prin minie si dupa ce va fi trecut, ma voi in toarce si voi privi in urma mea, pe unde a trecut frica nimic nu va mai fi, doar eu voi ramane.' Cel mai bun tratament era ea insusi... Sau cel putin deocamdata.Poate ca Ronnie era genul de fata vicleana, care cunostea prea bine Limbajul Trupului si care abuza de persoanele slabe, insa nici Cryss nu era intru totul o fire cuminte care sa-si astepte moartea, nefacand nimic. Acum era randul ei sa intre pe scena, asa ca-si aduse aminte prima incantatie pe care o cititise in bibloteca, cu cateva luni in urma, in Sectorul Interzis. Stia ce va urma... Daca nu era destul de puternica, avea sa moara pe loc, insa decat sa fie nimicita de Veronica, mai bine murea asa.Avea sa simta o durere sfasietoare timp de 24 de ore... poate totusi moartea era o alternativa mai buna ... Insa parea nu avea de gand sa renunte... stia ca putea invinge, caci dupa cele 24 de ore de teroare totul avea sa se limpezeasca... Now, it's my turn
![]() ![]() ... to torture you. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Durere in gat, Febra mare, frisoane si gatul meu | Hurio Ricarde Monontoia | 23 | 5,124 |
25 Apr 2011, 21:03 Last Post: Ema Snow |